Få 3 gratis tilbud på Isolering - Hus arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Isolering - Hus arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på isolering

Få et godt tilbud på isolering af dit hus

Går du og overvejer at foretage en gennemgribende renovering af dit hus – måske endda en total ombygning? Så er der mange professionelle folk som skal på banen. Du vil med stor sandsynlighed få brug for håndværkere som for eksempel murere, tømrere, snedkere og malere, måske endda smede eller blikkenslagere hvis du skal have foretaget arbejde i metal. Skal der ændres på husets faste el eller VVS installationer skal du have fat på en autoriseret VVS installatør og en autoriseret elektriker eller el installatør. Og hvis der skal opføres helt nyt byggeri med tilslutning til kloak anlægget under din matrikel skal du ydermere kontakte en autoriseret kloakmester.

Hvis huset skal bygges om, kan du med stor fordel energi optimere det i samme anledning. Energi optimering indebærer en lang række tiltag som har til formål at nedbringe husstandens forbrug af energi. Vælger du at lade boligen energi optimere kan du spare mange penge på årlig basis. Denne investering vil således have tjent sig selv hjem i løbet af kort tid. Og du vil samtidig kunne pudse klima glorien idet du minimerer familiens samlede CO2 aftryk gennem energi optimering.

Blandt de mange lavt hængende frugter, som er lige til at ryste ned fra træet i denne sammenhæng, er isolering af huset. Hvis du vælger at lade din bolig isolere kan du forhindre varmetab, og dermed spare store summer på opvarmning af boligen.

 

Isolering af hus – flere forskellige muligheder

Når boligen skal isoleres har du flere muligheder, alt afhængig af bygningens type, tilstand og beskaffenhed. Hvis dit hus er forsynet med hulrum i murene er det oplagt at benytte en metode som kaldes hulmursisolering. Ved hulmursisolering sprøjtes et materiale, som regel en særlig type granulat, ind i murenes hulrum hvorved disse tætnes. Som regel anvendes flamingo, Neopixels, træfiber eller Perlite  til dette formål. Hulmursisolering er en forholdsvis billig løsning, som har tjent sig selv hjem inden for højst fem år. Den eneste ulempe ved hulmursisolering er at du ikke selv kan foretage denne, men skal have fagfolk til hjælp. Men da der er tale om en energi besparende forbedring af din bolig vil du i den forbindelse kunne benytte dig af dit håndværkerfradrag.


Find det billigeste tilbud på isolering af dit hus -  Klik her

Udvendig isolering af husets facade

Mange huse af ældre dato har massive mure uden hulrum, og hulmursisolering kan således ikke benyttes her. Derfor er disse i risiko for at udvikler fugt skader og eventuelt skimmelsvamp på grund af kondens der ophobes som følge af temperatur forskellen.

Ydermurene i et gammelt hus uden mulighed for hulmursisolering risikerer således at fungere som såkaldte ”kuldebroer” i de kolde vintermåneder. Du behøver dog ikke at fortvivle selv om dit hus ikke kan hulmursisoleres. Du kan sagtens opnå en effektiv isolering af hus ved hjælp af den metode som kaldes udvendig facadeisolering. Til en udvendig facadeisolering anvendes et kunst materiale som for eksempel polystyren eller mineraluld. Valg af materiale til isolering af facade baseres på en faglig vurdering af husets behov.

Hvad er fordelene ved efterisolering?

Udvendig isolering af hus, også kaldet efterisolering, har mange fordele. Du kan som beskrevet oven for opnå store besparelser på din varmeregning, idet du reducerer mængden af varme som slipper ud gennem væggen. Ud over den varmebesparende effekt af en facadeisolering opnår du samtidig en forstærkning af husets facade. Som nævnt kan du minimere risikoen for fugt skader i murværk og træværk. Du vil opleve at støjgener fra eventuelt tæt befærdede veje i nærheden af huses vil mindskes.

Når du eliminerer de såkaldte kuldebroer vil indeklimaet i boligen forbedres. Du undgår de ubehagelige kolde trækvinde, og nedsætter risikoen for fugt i væggene, hvilket kan føre til skimmelsvamp som potentielt er farligt for helbredet. En anden stor fordel ved at lade huset isolere udvendig er at sandsynligvis på den måde kan øge værdien af din ejendom. En flot og jævn facade, som tilmed beskytter husets beboere mod dyre varmeregninger, er et solidt salgsargument.

Du kan oven i købet opnå energi tilskud til udvendig isolering af hus, hvilket betyder at denne investering hurtigt vil have tjent sig selv hjem. Og da facadeisolering udelukkende er af udvendig karakter vil du ikke opleve indvendige forandringer – det indvendige areal bevarer med andre ord sine mål.

 

Isolering af træhus – hvordan og hvorledes?

Hvis du ønsker at isolere et træhus, vil udvendig isolering frarådes – i hvert fald hvis du gerne vil bevare den smukke træbeklædte facade. Du er i så tilfælde nødt til at opsætte isoleringsmateriale på den indvendige del af væggene. En måde hvorpå dette kan gøres er ved etablering af et stål eller træ skelet på indersiden af ydervæggene. Det er vigtigt at du følger alle anvisninger, som for eksempel indebærer montering af en dampspærre. Denne forhindrer fugt i at trænge ind i isoleringsmaterialet, hvor der er gode muligheder for udvikling af skimmelsvamp.

Du kan også benytte dig af en metode som kaldes pladeisolering. Her monteres plader i isolerende materiale – for eksempel kalciumsillikat, polyurethan eller gasbeton – direkte på væggen. Benytter du denne metode slipper du for at bekymre dig om dampspærre, da pladerne kan transportere fugt. Det er en god idé at hyre professionelle håndværkere til at løse opgaven med isolering af boligen. På den måde er du sikret det kønneste resultat og den mest effektive isolering. Dette gælder uanset om du ønsker en isolering med stål skelet, eller om du foretrækker pladeisolering. Samtidig vil en professionel håndværker have 100% styr på hvilke tilladelser der skal indhentes i forbindelse med arbejdet. Og en håndværker vil altid have de nødvendige og påkrævede forsikringer på plads.

Klik for billigeste tilbud på isolering af dit hus

Husk loftet og taget når du isolerer

Hvis du vil være helt sikker på at isolering af huset skal batte på din varmeregning, er det vigtigt at du ikke blot sikrer ydermurene. Du skal også sørge for at taget er isoleret. Ellers fiser varmen bare ud ad dén vej. Bor du i et typisk etplans parcelhus med skrånende tag og et uudnyttet loft areal er det smart at isolere såvel loftets gulv som tagspærene. Når du indhenter tilbud på isolering af facade eller den indvendige del af boligens ydervægge bør du samtidig få tilbud på isolering af loft, hvis ikke denne opgave allerede er løst.

 

Hvad koster isolering af hus?

Prisen på udvendig eller indvendig isolering af en bolig kan variere en del alt efter boligens størrelse, type og beskaffenhed samt arbejdets omfang og karakter. Du kan nærmest uanset hvad regne med at din investering hurtigt tjener sig selv hjem – og at du i længden vil være glad for at du lod din bolig isolere. Som nævnt vil du kunne opnå energi tilskud i forbindelse med isolering af hus. Du vil også kunne trække arbejdslønnen til håndværkerne fra i skat via det såkaldte håndværkerfradrag, som kan tages i brug når der er tale om energibesparende tiltag i boligen.

 

Hvordan finder jeg den rette håndværker til isolering af hus?

Uanset om du ønsker en udvendig eller indvendig isolering af dit hus er det smart at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere. Mange murerfirmaer kan forestå en facadeisolering, men der findes også deciderede isoleringsfirmaer som kan varetage såvel indvendig som udvendig isolering. Du bør på forhånd gøre dig klart hvad det er for en type opgave du ønsker løst. Det er tilrådeligt at foretage en opmåling af huset så du kan forsyne håndværkeren med så megen information som muligt inden arbejdet påbegyndes.

Har du allerede kig på nogle bestemte isoleringsfirmaer i dit lokal område bør du undersøge hvad de kan tilbyde. Du kan for eksempel gå ind på deres respektive hjemmesider og se eksempler på tidligere udført arbejde. Det er også en god idé at besøge forskellige håndværker portaler hvor tidligere kunder har mulighed for at anmelde og bedømme håndværkere. Her vil du kunne danne dig et billede af firmaets service niveau, og tage stilling til om du mener det er noget for dig.

Endelig kan du med fordel invitere et par isoleringsfirmaer forbi din adresse, så håndværkeren får mulighed for selv at bedømme husets tilstand. Så vil det blive nemmere at afgive et tilbud på isolering af huset – udvendig eller indvendig.

 

Indhent tilbud på isolering af bolig

Her på siden kan du indhente tre gode tilbud på isolering af huset. Det er nemt og hurtigt – og 100% uforpligtende. Du indtaster blot data om opgaven samt din adresse. Så vil du efter få dage modtage tre forskellige tilbud fra lige så mange isoleringsfirmaer.

Få 3 gratis tilbud på isolering af dit hus