Få 3 gratis tilbud på Maler arbejde

Få 3 gratis tilbud på en maler

 


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Maler arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på malerarbejde

Få hjælp til at finde en god og billig maler nær din bopæl

Når boligen skal sættes flot i stand, eller du skal bygge om eller til, handler det om at finde gode folk til opgaven. Resultatet afhænger i høj grad af de kræfter som står bag, og afhængig af renoveringens omfang vil du få brug for repræsentanter fra mange forskellige fagområder når du renoverer. Hvis istandsættelsen indbefatter rum som køkken og badeværelse kommer du ikke uden om at skulle tilkalde en autoriseret VVS installatør som kan udføre arbejde på de faste installationer så som gas ledninger og vandrør. Og skal der anlægges et anneks eller en tilbygning med tilslutning til matriklens kloak system er det en autoriseret kloakmester som skal på banen.

Det er en rigtig god idé på forhånd at lægge en slagplan for renoveringen. På den måde sikrer du at du har samtlige opgaver på plads, og kan trække dine håndværkere ind i den rigtige rækkefølge. Du undgår spild af dyre håndværker timer, og får samtidig en smuk afrunding på renoveringen eller dit byggeprojekt. Når kronen skal sættes eftertrykkeligt på værket efter at renoveringen er vel overstået, er det en faguddannet maler du skal have fat på. I det følgende kan du blive klogere på hvordan du vælger den rette maler som kan levere et på én og samme tid smukt og holdbart resultat.

 

Hvad laver en maler?

En maler er en alsidig håndværker. Malerarbejde er et vidt begreb, som spænder over alt fra maling af en enkelt væg til gennemgående renovering af vægge, lofter og indvendigt træværk i bygninger. Selv om dette måske lyder enkelt, kan malerarbejde være endog særdeles omfattende. Det vil du opdage hvis du selv forsøger dig som maler når boligen skal sættes flot i stand.

En malers fremmeste opgave er at istandsætte vægge såvel som lofter og træværk (for eksempel fodpaneler, dørkarme, døre med videre) på baggrund af en faglig vurdering af disse elementers tilstand og beskaffenhed. Samtidig vil maleren have et stort kendskab til såvel farver og materialer som til fremgangsmåder og metoder der hører under malerarbejde. En dygtig maler vil kunne vælge den optimale løsning til netop din bolig, og samtidig yde kvalificeret rådgivning omkring farver og materialer.

 

Blandt de opgaver, en maler kan hjælpe med, finder du desuden

 

1. Fuldspartling af vægge i boligen

2. Opsætning af filt eller glasvæv

3. Reparation af puds og beskadiget indvendigt træværk

4. Istandsættelse af trævægge og ditto lofter

5. Maling af udvendigt træværk, for eksempel facade, skur, carport eller plankeværk

Og listen stopper ikke der. Mange malere kan også tilbyde hjælp til opsætning af tapet, lakering af skabslåger, og behandling af eksempelvis indendørs trapper af træ. Du kan altid kontakte dit lokale malerfirma og bede om et tilbud på specifikke opgaver, hvis du er i tvivl om disse kan løses ad den vej.


Klik for at få et gratis tilbud på din maleropgave

Hvordan kan maleren hjælpe i forbindelse med renoveringen?

Måske tænker du at du af økonomiske hensyn selv vil forestå det afsluttende malerarbejde når istandsættelsen er vel overstået. Det er dyrt at renovere – og det er forståeligt hvis du gerne vil spare hvor du kan. Det kræver ingen særlig autorisation at male en bolig indvendig. Mange bolig ejere vælger selv at male – og bliver dernæst overraskede over hvor stor og omfattende en opgave der egentlig er tale om.

Skal væggene males, er det vigtigt at disse er 100% klargjort før du giver dig i kast med at påføre maling. Pudset skal være helt intakt, og forberedt med grunder. Det kan være nødvendigt med opsætning af filt hvis der skal dannes grundlag for en glat og ensartet overflade. Og i mange tilfælde vil det være nødvendigt med reparation af pudset før du kan gå i gang. Faktisk er malerarbejde langt mere tidskrævende end du måske går rundt og tror – og der er så langt fra tale om en gratis, eller blot billig, omgang når du maler selv. Der skal indkøbes et hav af udstyr og materialer til formålet. Og i langt de fleste tilfælde vil det således bedst kunne betale sig at hyre en dygtig maler.

 

Hvad koster en maler?

Prisen på malerarbejde varierer i sagens natur fra malerfirma til malerfirma, og i henhold til malerarbejdets type og omfang. Du skal regne med at en malers timepris ligger på mellem 300 og 500 kroner i timen. En maler vil som regel beregne et samlet tilbud på malerarbejde, på baggrund af et estimat som inddrager såvel timeforbrug som omkostninger i forbindelse med indkøb af materialer. Tilbuddet vil blive afgivet når I i fællesskab er blevet enige om farver og fremgangsmåde, og når maleren har planlagt forløbet. Generelt kan det ikke betale sig udelukkende at gå efter den billigste maler. En lav pris på malerarbejde er sjældent tegn på høje kvalitetsmæssige standarder. Når det kommer til håndværkere, hænger pris og kvalitet ofte sammen – og dette gælder altså også for malere.

Omvendt er du ikke sikret det smukkeste resultat når blot du betaler i dyre domme for at få malet boligen indvendig eller udvendig. Du bør, med andre ord, være mindst lige så kritisk når du udvælger din maler, som når du søger efter andre håndværkere. Det kan rigtig godt betale sig at gøre sit hjemmearbejde. Her på siden kan du indhente tre uafhængige tilbud på professionelt udført malerarbejde, fra tre forskellige malerfirmaer. Det er nemt og hurtigt at få et tilbud på udvendig eller indvendig maling af boligen. Du skal blot indtaste oplysninger omkring opgaven – så vender de tre malerfirmaer hurtigt tilbage til dig med gode tilbud på maling af din bolig. Læs mere her.

Få 3 gratis tilbud på malerarbejde

Find den rette maler – for det mest vellykkede resultat

Når du er på jagt efter en maler skal du således ikke udelukkende kigge på priserne. Der er mange andre parametre som spiller ind i forbindelse med malerarbejde. Du kan med stor fordel tjekke de enkelte maleres hjemmesider. Her vil du kunne se eksempler på malerarbejde i form af ”før og efter” billeder. En kompetent maler vil altid sørge for at dokumentere sit arbejde undervejs for at vise potentielle kunder hvad han eller hun kan.

Du kan også tage et kig på tidligere kunders anmeldelser og bedømmelser af malerens arbejde. På det store internet kan du finde portaler som har til formål at oplyse potentielle kunder om håndværkeres kvalitet og kompetence. Her kan du læse kundernes egne udtalelser om de malere du har i kikkerten, og på baggrund heraf vurdere om de er noget for dig.

 

Hvordan ved jeg om min nye maler er den rette til opgaven?

Inden du vælger en maler er det samtidig smart hvis du sætter dig ind i de enkelte malerfirmaers særlige ekspertise områder. Selv om de fleste malere har et solidt all round kendskab til deres felt, vil der være tilfælde hvor en maler er specialiseret inden for en bestemt teknik, for eksempel fuldspartling med indfarvet eller tekstureret spartelmasse, tapetsering eller lignende. Og andre malere har særlige kompetencer når det handler om renovering af beskadigede vægge.

Du kan også vælge at invitere maleren inden for i din bolig. Herved kan maleren selv få syn for sagen, og derved skabe sig et overblik over vægge, lofter og indvendigt træværks tilstand og beskaffenhed. Du får mulighed for at udtrykke dine ønsker i forhold til malerarbejdet, og maleren kan fortælle sig hvorledes han eller hun har tænkt sig at få disse til at gå i opfyldelse. Samtidig kan du selv danne dig et indtryk af maleren som håndværker og som person. Og så kan du nemmere tage stilling til om det er den maler du skal betro ansvaret for malerarbejdet i dit hjem. Få tre forskellige tilbud på malerarbejde fra malerfirmaer i nærheden af din bopæl – klik nedenunder.

 

Klik for at indhente et gratis tilbud på en maler