Få 3 gratis tilbud på Elektriker arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Elektriker arbejde i hele landet


Få 3 gratis elektriker tilbud - Klik her

Få et godt tilbud på elektrikerarbejde

Skal huset eller lejligheden sættes i stand indvendig? Så får du brug for såvel gode håndværkere som en god plan. Det kan rigtig godt betale sig at lægge en slagplan for en renovering – især hvis den hører til de mere omfattende af slagsen. Og det er en god idé at begynde i god tid så du er sikker på at kunne booke alle de nødvendige fagfolk ind. Du bør bryde arbejdet ned i mindre opgaver, og finde ud af hvilke opgaver der sorterer under hvilke fagområder – og hvilke håndværkere som skal løse dem. Dernæst skal du opstille planen i en rækkefølge der giver mening. På den måde sparer du tid og slipper for at ærgre dig over spildtid eller spildt arbejde.

 

Hvilke fagfolk skal jeg bruge i forbindelse med renoveringen?

Hvis din istandsættelse indebærer meget mere end hvad en maler eller en tømrer kan udføre – for eksempel indvendig maling af boligen eller afslibning af gulve – bør du være opmærksom på hvilke håndværkere og fagpersoner du kalder ind. Dette gælder især hvis rum så som køkken, toilet, bad eller bryggers skal renoveres, og VVS installationerne opdateres, eller hvis du skal have opført en ny tilbygning med tilslutnitning til kloak systemet. I så tilfælde er det vigtigt at du får autoriserede fagfolk på banen. Du må nemlig ikke selv udføre arbejde på de faste VVS installationer i boligen – og kloak systemet er også no go for dig som lægperson. Du kan risikere at forårsage skade på såvel mennesker som materiel hvis du for eksempel selv forsøger at sløjfe eller omdirigere en gas ledning i dit køkken, eller flytte et afløb ude på badeværelset.

En forkert samling på en gas ledning kan føre til læk som kan forårsage kulilte forgiftning eller eksplosion. Og fusker du med rørene til vand forsyning kan du komme for skade at afstedkomme tilbageløb i disse rør hvilket igen kan føre til en sammenblanding af drikkevand og spildevand – med risiko for alvorlig forgiftning til følge. Derfor er det vigtigt at du får en autoriseret VVS installatør på banen når du skal have udført arbejde på de faste VVS installationer i boligen. Og et lignende princip gør sig gældende når det handler om de faste elektriske installationer. Skal der blot udskiftes en sikring, som er sprunget, eller en skal på en stikkontakt, kan du sagtens selv forestå opgaven. Men skal hele hfi relæet skiftes ud, eller skal der trækkes kabler til et nyt strømudtag, skal du have en elektriker på banen.

Få 3 gratis elektriker tilbud

Hvad laver en elektriker?

En elektriker beskæftiger sig primært med installation af elektriske anlæg. Der findes forskellige former for elektrikere, og mange er beskæftiget i industrien eller inden for landbrug og produktion. Den type elektriker, du skal bruge i forbindelse med nybyggeri, renovering eller istandsættelse af privat bolig er en autoriseret elektriker eller el installatør med særligt speciale inden for netop dette område. En sådan elektriker kan for eksempel hjælpe dig med

1. Montering og installering af elektriske systemer i bygninger

2. Integration mellem el, data, alarm og andre elektriske funktioner

3. Opgradering og modernisering af eksisterende el systemer i private boliger

4. Fejlfinding i installationer og systemer

5. Etablering af el installationer i hjemmet så som strømudtag til hvidevarer

6. Døgnservice og hjælp i akut opståede situationer, for eksempel strømsvigt eller nedbrud

Listen er i princippet endnu længere, da en autoriseret elektriker eller el installatør har mange forskellige arbejdsområder når det kommer til elektriske systemer. Du kan være sikker på at en dygtig elektriker kan løse alle de el opgaver der vil være i forbindelse med din renovering til UG med kryds og slange.

Hvad koster en elektriker?

Prisen på elektriker arbejde vil altid varierer alt efter hvor omfattende opgaven er og hvilken karakter den har. Du skal regne med at en autoriseret elektrikers eller el installatørs timepris ligger på mellem 400 og 700 kroner. En kompetent og erfaren elektriker med ekspertise inden for el arbejde i private boliger vil altid udarbejde et samlet tilbud på el arbejde, med udgangspunkt i den konkrete situation. Dette tilbud vil inkludere såvel arbejdsløn som materialer og andre omkostninger. Derfor kan prisen på elektriker arbejde svinge en del alt efter hvilke materialer der tages i brug, og hvor høj en timepris den pågældende elektriker tager.

Du bør altid være kritisk når du tager et tilbud på el arbejde i øjesyn. En idé kan være at indhente op til flere tilbud således at du kan sammenligne disse på pris og service niveau. Her på siden kan du nemt og hurtigt indhente tre uafhængige og uvildige tilbud på elektriker arbejde. Du skal blot indtaste oplysninger omkring den pågældende opgave – så  får du tilbudene tilsendt fra tre forskellige elektriker firmaer. Dette er helt gratis og 100% uforpligtende – klik her og læs mere.

Find billig elektriker nær dig

Hvordan finder jeg den rette elektriker?

Når du leder efter den elektriker, som skal forestå arbejdet på de faste el installationer i din bolig, bør du altid gå efter en autoriseret elektriker eller el installatør. Med en autoriseret fagperson på opgaven kan du være sikker på at denne bliver løst efter bogen. Autorisationen er vigtig når det handler om el arbejde, da dette i lighed med VVS arbejde indebærer temmelig store risici. Du bør derfor altid tjekke hos branche organisationen TEKNIQ hvis du er i tvivl om hvorvidt den elektriker, du har i kikkerten, besidder den rette autorisation.

Dernæst kan du med stor fordel kigge forbi de enkelte VVS firmaers hjemmesider. Virker de troværdige i deres beskrivelse af kompetencer og fagområder, og er der eksempler på udført arbejde? Du vil sikkert også kunne læse rosende ord fra tidligere kunder. Men vil du være helt sikker på en uvildig anmeldelse af din elektriker, bør du kigge på en af de mange håndværker portaler rundt omkring på internettet. Her vil du kunne finde udsagn fra tidligere kunder – også de knap så positive af slagsen. Ud fra anmeldelser og bedømmelser af elektrikere i dit lokal område vil du hurtigt kunne danne dig et billede af hvilken der er bedst kvalificeret til at løse dine el opgaver.

 

Få den bedste hjælp til at finde den helt rigtige elektriker

Endelig kan du altid invitere elektrikeren inden for i din bolig. Dette vil give elektrikeren mulighed for at tage denne i øjesyn, og skabe sig et overblik over de nuværende installationer. På den måde bliver det nemmere for elektrikeren at give et realistisk pris overslag. Og så slipper du for grimme overraskelser i løbet af processen. I samme anledning vil du kunne danne dig et billede af den pågældende elektriker eller el installatør, såvel fagligt som menneskeligt. Det er vigtigt at du føler at din elektriker er lydhør over for dine ønsker, og gør sit bedste for at få dem til at gå i opfyldelse.

Du bør sikre dig at din elektriker er villig til at indgå en bindende aftale om leverancer. Elektriker arbejdet er temmelig centralt for din renovering. Hvis din plan skal undgå at skride, er det vigtigt at du har afklaret deadlines og sanktions muligheder med elektrikeren – og at han eller hun i det hele taget er villig til at kommunikere omkring arbejdet. Her på siden kan du indhente tre tilbud på elektriker arbejde fra tre uafhængige elektrikere. Det er nemt og hurtigt – Klik nedenunder og find byggetilbud.

Få 3 gratis elektriker tilbud