Få 3 gratis tilbud på Murer arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Murer arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på murerarbejde

Lad en dygtig murer forestå murerarbejde ved dit byggeprojekt

Står du for at skulle sætte dit badeværelse flot i stand, eller har du planer om at renovere hele din bolig fra kælder til kvist? Så får du brug for kompetente og erfarne håndværkere, som kan hjælpe dig med at gennemføre dette projekt med et vellykket resultat. Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten når du vælger håndværkere. Det er altid smart at få fat på de bedste af slagsen lige fra begyndelsen. Så kan du nemlig være helt sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange – og at du får et færdigt resultat som du kan have glæde af i mange år.

Få 3 gratis tilbud på murerarbejde

Planlæg dit byggeprojekt eller din renovering med hjælp fra dygtige håndværkere

Det er en god idé på forhånd at lægge en plan for projektets forløb. På den måde får du et retvisende billede af hvilke håndværkere der skal hyres ind – og ikke mindst i hvilken rækkefølge. Hvis du sørger for at sætte planen op således at du kan placere håndværkerne på forhånd vil du ikke alene spare kostbar tid. Du slipper også for ærgrelser over at skulle begynde forfra. Eksempelvis nytter det ikke noget at få en murer til at støbe gulvet på dit badeværelse førend elektrikeren eller VVS manden har etableret installationer til den ønskede gulvvarme.

Samtidig er det smart at sætte sig ind i de enkelte håndværkeres fagområder, sådan at du ved hvad hver enkelt håndværker type bringer med til festen. Du vil der ud over kunne få hjælp fra håndværkere som foruden deres eget håndværk også kan levere entreprise løsninger. Det kan for eksempel snildt tænkes at den tømrer, du kontakter, kan hjælpe dig med at planlægge din tilbygning. En håndværker med mange års erfaring inden for bygge og anlægs branchen vil kunne levere friske øjne som kan hjælpe dig med at få et helt nyt perspektiv samt frisk inspiration. Og det kan sagtens være at du i forbindelse med dit projekt får brug for en murer, som kan hjælpe med lækkert murværk eller betonstøbninger.

 

Hvad laver en murer?

En murer er en faguddannet håndværker som beskæftiger sig med alt hvad der vedrører murerarbejde. Til dette område hører blandt andet opmuring af vægge og bygninger samt reparation af eksisterende murværk, tagkonstruktioner og lignende. Skal du eksempelvis have opført en ny tilbygning så som en garage eller et anneks, og ønsker du denne opført i mursten, er det en murer du skal kontakte. Det er også en murer du skal have fat på hvis du skal have støbt et beton eller cement gulv, eller have opsat fliser eller klinker på dit badeværelse.

Hvis du står for at skulle opføre en helt ny bygning, har du brug for en murer som kan støbe et beton fundament og en sokkel til denne. Mureren er også gerne behjælpelig med opførelse af trapper i cement, beton eller mursten. Og endelig kan en murer træde til hvis du har brug for hjælp til reparation af fugerne i huset, udbedring af skader på husets fundament og sokkel, eller restaurering af husets skorsten.

 

Der ud over kan mureren løse opgaver så som

1. Facadepuds, vandskuring og armeringspuds

2. Reparation eller udskiftning af defekte mursten i huset

3. Efterisolering af husets facade

4. Hjælp til udbedring af fugtskader i murværk, cement og beton

Står du således for at skulle renovere dit badeværelse eller opføre en tilbygning i murværk, kommer du ikke uden om at skulle hyre en faguddannet murer. En dygtig murer vil tilmed kunne hjælpe dig med inspiration til – og rådgivning omkring – dit byggeprojekt. De fleste murere, som følger med tiden, vil være i stand til at visualisere dine ideer ved hjælp af computer genereret grafik. Dette gør det nemmere for jer begge to at blive enige om projektets udførelse, og er med til at sikre et flot og holdbart resultat.

 

Vælg en kompetent murer med erfaring og ekspertise

Hvis dit murværk skal være solidt og holdbart giver det mening at finde den bedste murer på markedet. Du bør se dig rigtig godt for, og undersøge markedet grundigt. Det kan være fristende blot at vælge en billig murer. En istandsættelse eller et byggeprojekt er fyldt med omkostninger, og man vil jo gerne prøve at spare hvor man kan. Men det kan ikke betale sig at give køb på de høje standarder når det handler om valg af håndværker. Det vil du komme til at fortryde i længden – især hvis  du allerede efter få år skal til at have lavet det hele om igen.

Find den bedste murer og få et gratis tilbud på din opgave

Hvordan finder jeg den bedste murer?

Når du står for at skulle vælge den murer, som skal forestå støbning af beton gulv og opsætning af klinker og fliser på dit badeværelse er det en god idé at vælge en murer som reklamerer med netop denne ydelse. Mange håndværkere specialiserer sig inden for særlige områder, inden for hvilke de så oparbejder erfaring og ekspertise. Derfor vil du med en murer, som har dygtiggjort sig inden for indendørs murerarbejde, være rigtig godt hjulpet i netop denne situation.

Det samme gør sig gældende hvis du søger en murer som kan opmure din nye garage, havemur eller anden form for udvendig tilbygning. En murer med mange udendørs murer projekter på samvittigheden vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe flotte og holdbare resultater inden for dette område. Dette i kraft af murerens praktiske erfaring med udvendigt murværk og så selvfølgelig et udvidet kendskab til de materialer og fremgangsmåder som benyttes i forbindelse hermed.

 

Find den bedste murer online

Du kan samtidig tjekke online anmeldelser og bedømmelser af de enkelte håndværkere. Rundt omkring på internettet finder du et væld af portaler hvor tidligere kunder kan bedømme alt fra murer, tømrere og snedkere til blikkenslagere, malere, VVS folk og el installatører. Her vil du hurtigt kunne finde anmeldelser af murere i dit lokal område , og på baggrund heraf bedømme om mureren er noget for dig.

Du kan også vælge at benytte siden her til at indhente tilbud på murerarbejde. Efter indtastning af oplysninger omkring opgavens størrelse vil du modtage tre uafhængige og 100% uforpligtende tilbud på murerarbejde fra nogle af de bedste murerfirmaer og murermestre i nærheden af dig. På den måde kan du danne dig et godt billede af prisrammen for din opgave, og vælge det tilbud som matcher dine ønsker og præferencer.

 

Hvordan ved jeg om jeg har valgt den rette murer?

Når du har fundet den murer, som du mener er den rette, kan det være en god idé at invitere ham på besøg. Så får mureren mulighed for at tage din bolig i øjesyn, og danne sig et indtryk af såvel arbejdsbetingelser som boligens generelle beskaffenhed og opgavens størrelse. Det bliver dermed nemmere for mureren at give et temmelig præcist prisoverslag der kan anvendes som udgangspunkt i forbindelse med udarbejdelse af et tilbud på murerarbejde. Dette er en stor fordel for både dig og mureren. Samtidig får du mulighed for at snakke med mureren og se vedkommende an. Herved kan du danne dig et indtryk af såvel murerens faglige færdigheder som vedkommendes personlighed. Og så er du sikker på at vælge en murer du føler du kan stole på.

 

Hvad koster en murer? 

Prisen på murerarbejde varierer fra murerfirma til murerfirma – og selvfølgelig i henhold til opgavens type og omfang. Som udgangspunkt skal du regne med en timepris på mellem 300 og 600 kroner, eksklusive moms. Den samlede pris på din murer opgave vil som nævnt afhænge af opgavens omfang og type, men også af hvilke materialer der skal indkøbes og anvendes i forbindelse med arbejdet. Du bør altid få en fast aftale i stand med din murer inden arbejdet påbegyndes, så at du kan undgå grimme økonomiske overraskelser undervejs. Her på siden får du mulighed for at indhente tre tilbud på murerarbejde. 

Klik for at indhente 3 gratis tilbud på en murer