Få 3 gratis tilbud på Vvs arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Vvs arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på din næste vvs opgave

Lad en dygtig VVS installatør løse opgaven med vand, ventilation, varme og sanitet

Skal din bolig renoveres indvendig, og drømmer du om at få sat badeværelse og køkken flot i stand ved denne anledning? Så skal der en lang række fagfolk og håndværkere på banen. Netop disse to rum er blandt de mere krævende når det handler om renovering og bygge projekt. Skal der eksempelvis trækkes elektriske kabler til gulvvarme i badeværelsesgulvet er der brug for en autoriseret elektriker eller el installatør. En tømrer kan hjælpe med at sætte hylder op i træværk som er behandlet på en måde som kan tåle større udsving i temperatur og luft fugtighed. Og det er samtidig en tømrer du skal have til hjælp i forbindelse med montering af nyt køkken. Skal der opsættes fliser eller klinker i køkkenet eller på badeværelset skal der en murer på banen. Mureren forestår også støbning af beton eller cementgulv. Og har du planer om eventuelt at flytte et afløb i badet eller sløjfe en gas ledning til fordel for en mere moderne komfur løsning skal du tilkalde en autoriseret VVS installatør.

 

Hvad laver en VVS installatør?

En autoriseret VVS installatør forestå arbejde på alt hvad der hører under de faste VVS installationer i en bygning. De faste installationer er de elementer som du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af din bolig, her under eksempelvis diverse vandrør som løber undergulvet og forbinder afløbene med kloak systemet. Det er meget vigtigt at du overlader opgaver, som hidrører fra disse installationer, til en faguddannet og autoriseret VVS’er. Du må aldrig selv give dig i kast med at løse disse opgaver. Når det gælder VVS arbejde kan du nemlig risikere at komme endog særdeles galt af sted.

Hvis du for eksempel får samlet rørene på en måde så du får forårsaget tilbageløb kan du komme for skade at blande drikkevand og spildevand. En sådan fejl kan have ganske alvorlige følger så som forgiftning. Skulle der opstå en læk på en gasledning, du selv har forsøgt at sløjfe eller omdirigere, kan du risikere såvel dødelig kulilte forgiftning hos samtlige beboere i bygningen som meget farlige gas eksplosioner. Og det er langt fra sikkert at forsikringen dækker omkostninger til udbedring af skader forårsaget af dit gør det selv arbejde. Derfor skal der altid en autoriseret VVS installatør på banen hvis faste VVS installationer i køkkenet eller på badeværelset skal repareres, udskiftes eller opdateres.

En VVS installatør kan blandt andet hjælpe med opgaver som for eksempel

1. Installation af rør og anlæg til vandforsyning i boligen

2. Montering og installation af varme og ventilations anlæg – for eksempel varmepumper eller air condition

3. Tilslutning til fjernvarme

4. Etablering eller flytning af dræn eller afløb i køkken og bad

5. Reparation og installation af radiatorer

6. Døgnhjælp i forbindelse med akut opståede nødsituationer, for eksempel læk på vandrør

Der ud over kan du altid få kvalificeret rådgivning omkring dine VVS installationer hos en dygtig autoriseret VVS installatør. Han eller hun vil kunne hjælpe dig med at finde den optimale model, så du ender med en holdbar og tidssvarende løsning. Derfor kan det godt betale sig at hive VVS’eren ind over projektet så tidligt som muligt i processen, så installationerne kan planlægges på forhånd.

Hvad koster en VVS installatør? 

VVS arbejde hører ikke til det billigste når det gælder istandsættelse. Men da du ikke kan spare VVS’eren væk, fordi han autorisation er påkrævet i forbindelse med løsning af bestemte opgaver, skal du regne med en timepris på mellem 300 og 700 kroner. En kompetent autoriseret VVS installatør vil altid give et tilbud som indregner såvel timepris som materialer. Således vil prisen på VVS arbejde ganske naturlig variere i forhold til opgavens omfang og type – og hvilke materialer der skal anvendes i forbindelse med løsning heraf. Her på siden kan du indhente tre uvildige og uafhængige tilbud fra tre forskellige VVS firmaer i nærheden af dig. Du skal blot indtaste en beskrivelse af opgaven – så vender VVS folkene tilbage med tilbud på VVS arbejde.

Få 3 gratis tilbud på en vvs'er og vælg den billigste

Gør dig umage når du vælger din VVS’er

Når du står for at skulle vælge den VVS installatør, som skal forestå arbejdet på de faste VVS installationer i boligen bør du se dig godt for. Det kan godt betale sig at vælge håndværkere og fagfolk med omhu – i hvert fald hvis du ønsker et slutresultat som er 100% fremtidssikret. Først og fremmest er det vigtigt at du vælger en autoriseret VVS installatør. På den måde er du helt sikker på at alt dit VVS arbejde i forbindelse med renoveringen bliver udført efter bogen. Du kan altid tjekke med fagfolkenes egen branche forening TEKNIQ om den VVS’er, du har i kikkerten, er autoriseret efter gældende standarder.

Det er afgørende for kvaliteten af arbejdet at den VVS installatør, du vælger, har ekspertise inden for VVS arbejde i private boliger. De fleste VVS’ere har en rigtig god og bred all round viden inden for feltet. Men der findes også VVS folk som har særlig ekspertise inden for bestemte områder. Det kan for eksempel være renovering af badeværelse eller istandsættelse af køkkener, eller montering og installering af luft til vand varmepumper. Du bør sætte dig ind i såvel dine VVS opgavers karakter og omfang inden du lægger dig fast på det VVS firma som skal løse dem. Og du bør spørge grundigt ind til din VVS installatørs specifikke arbejdsområder.

 

Hvordan vælger jeg den rette VVS installatør?

Det er altid smart at gøre sit forarbejde grundigt når man skal vælge håndværkere. Har du allerede et par VVS firmaer i kikkerten, kan du komme langt med at tjekke deres respektive hjemmesider. Her vil du kunne se eksempler på udført arbejde, eventuelt i form af ”før og efter” billeder, og læse beskrivelse af fremgangsmåden. På VVS firmaernes hjemmeside vil der sikkert også forefindes udtalelser fra tilfredse kunder. Men for en mere uvildig bedømmelse af de enkelte VVS installatører kan du med fordel tjekke diverse online fora og portaler til anmeldelse af håndværkere og fagfolk.

Her vil du kunne læse alle kunders bedømmelser – også de negative. På den måde vil du kunne danne dig et realistisk billede af VVS’erens virke og kundernes tilfredshed med vedkommendes arbejde. Endelig kan du vælge at invitere VVS’eren på besøg, så vedkommende elv kan besigtige dit køkken eller badeværelse. På den måde får han eller hun mulighed for at danne sig et indtryk af de nuværende installationers tilstand og beskaffenhed. Med dette indtryk som udgangspunkt kan VVS’eren udarbejde et tilbud på omlægning, modernisering eller udskiftning af installationerne.

Samtidig kan du få et indtryk af hvem VVS’eren er, både som menneske og som fagperson. Og så kan du tage stilling til om det er lige præcis den VVS’er som skal hjælpe med VVS arbejdet i din bolig. Få tre tilbud på VVS arbejde – Klik herunder.

Få 3 gratis tilbud på en vvs'er