Få 3 gratis tilbud på Tømrer arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Tømrer arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på tømrerarbejde

Find en god og billig tømrer til dit byggeprojekt

Når boligen trænger til en overhaling handler det om at finde de rette personer til udførelse af de konkrete opgaver i forbindelse hermed. Hvis du vil være helt sikker på at processen forløber som den skal, bør du gøre dig umage med at udvælge de professionelle håndværkere og fagfolk som skal varetage renoveringen eller nybyggeriet. Det kan rigtig godt betale sig at være kræsen når det handler om at finde disse folk. Og god planlægning spiller også ind i forhold til et vellykket projekt.

Få 3 gratis tilbud på en tømrer

Hvilke folk skal jeg hyre ind når boligen skal sættes i stand?

Afhængig af renoveringens omfang skal der op til flere dygtige håndværkere og fagfolk på banen. Hvis istandsættelsen omfatter en opdatering af de faste installationer i boligen – her under elektriske installationer samt alt hvad der vedrører vand, gas, varme og ventilation – skal du ud og have fat på henholdsvis en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør. Arbejde på de faste installationer må nemlig kun udføres af håndværkere med særlig autorisation. Du må derfor ikke selv gå i gang med de opgaver som hidrører fra elementer som du ikke umiddelbart kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen. Hvis du har behov for at få muret en ny væg op, eller der skal opsættes klinker eller fliser i køkken eller bad, er det en murer du skal have fat på. Og skal der udføres arbejde på træværket i din bolig får du brug for en tømrer.

 

Hvad laver en tømrer?

En tømrer er en faguddannet håndværker med speciale inden for alt hvad der vedrører træværk på bygninger. Som regel vil en tømrer kunne løse opgaver så som

1. Montering af vinduer og døre i en bolig

2. Montering af køkken og renovering af samme

3. Etablering og udskiftning af trægulv samt lister og paneler

4. Arbejde på taget, her under reparation og udskiftning af tagplader

5. Diverse arbejde med vægge, for eksempel gipsvægge eller slagge vægge

6. Design og opførelse af terrasser, skure, carporte og andre udendørs konstruktioner i træ

7. Opførelse af indvendige trapper i træ

8. Renovering af træværk i boligen

9. Udskiftning af elementer i træ som er sygt eller beskadiget

De fleste tømrere arbejder desuden med planlægning af byggeprojekt, og kan forestå udfærdigelse af avancerede designs og modeller ved hjælp af computergrafik. Når du lader en dygtig tømrer varetage opgaven med træværk i din bolig vil du dermed få en solid sparring partner som kan hjælpe dig med at videreudvikle dit byggeprojekt. Dertil kommer at mange tømrere arbejder med total entreprise. Det betyder at en tømrer kan hjælpe dig med at få kontakt til andre kompetente håndværkere, som du måtte få brug for i forbindelse med byggeprojektet. Det kan for eksempel være glarmestre, blikkenslagere, malere eller murere, som den pågældende tømrer har et fast samarbejde med.

Find tømre til dit næste byggeprojekt

Vælg den rette tømrer til træarbejdet i din bolig

Hvis træværket i dit hus eller i din lejlighed skal sættes flot i stand, eller du skal have opført nybyggeri i træ, skal du således ud og have fat på en dygtig og erfaren tømrer. De samme gælder i tilfælde af at du ønsker at berige dit hus og din have med en flot træterrasse, eller hvis træværket i gavlen skal skiftes ud. Det er vigtigt at du ikke går på kompromis med den høj kvalitet når du står for at skulle vælge den tømrer som skal udføre dette arbejde. Hvis resultatet skal være både flot og holdbart, er det en god idé at undersøge mulighederne i dit område, og indhente tilbud på tømrer arbejde fra flere forskellige håndværkere.

 

Hvordan kan en tømrer hjælpe mig? 

Som nævnt i afsnittet ”Hvad laver en tømrer” oven for, har en tømrer mange kompetence områder. En erfaren tømrer vil som oftest have tilsvarende ekspertise inden for området som vedrører arbejdet med træ, og er sledes et prima valg hvis du for eksempel skal have lagt nyt gulv eller opført en terrasse. Når du vælger at lade en faguddannet tømrer forestå træarbejdet i din bolig får du ikke blot professionel håndværker hjælp. Du kan også få rådgivning omkring alt fra design af dit nybyggeri til valg af materialer. Du vil blive langt mere tilfreds med det færdige resultat hvis du lader en dygtig tømrer rådgive og vejlede forud for projektets påbegyndelse. Det er ikke helt ligemeget hvilken træsort der anvendes til henholdsvis gulvbelægning og udendørs trædæk. Og med hjælp fra en tømrer kan du sikre at begge dele kan holde i mange år fremover.

 

Hvad koster det at hyre en tømrer?

Prisen på tømrer arbejde varierer meget de enkelte håndværkere imellem. Der kan være mange hundrede kroner i timen til forskel alt efter arbejdets type og omfang. En tømrer vil typisk give et samlet tilbud på løsning af en større opgave. Dette tilbud vil som regel indeholde både aflønning af håndværkere og omkostninger til dækning af materialer, udstyr, transport med videre. Som udgangspunkt skal du regne med at en tømrers timepris ligger på omtrent 400,- kroner ex moms og opefter. Der er ingen regler for hvor meget en tømrer må eller skal tage i timen, men dette er altså normen. Hvor mange timer tømreren anslår at skulle bruge på projektet kan variere, hvilket kan være årsagen til de svingende priser på tømrer arbejde.

Det er ikke altid sikkert at den dyreste løsning er den mest optimale for dig. Men du bør aldrig gå med den billigste tømrer blot for at spare penge. Det er vigtigt at du tager dine muligheder i nøje betragtning og er kritisk med de håndværkere du udvælger. Derfor er det en god idé at indhente tilbud på tømrer arbejde fra flere forskellige tømrerfirmaer. Her på siden kan du få mulighed for at indhente tre uafhængige og uforpligtende tilbud på tømrer arbejde – læs mere her.

 

Hvordan ved jeg om en tømrer er den rette?

Når du står for at skulle udvælge den håndværker, som skal udføre arbejdet med træværk i din bolig eller have, bør du se dig godt for. Der er en række forhold som skal være på plads før du trygt kan overlade disse opgaver til tømreren. Det er først og fremmest vigtigt at tømreren er villig til at indgå en fast og forpligtende aftale, som blandt andet indebærer overholdelse af deadlines, sanktions muligheder, forsikring og så videre. En sådan aftale vil kunne sikre jer begge imod henholdsvis dårligt udført håndværk og klager.

Du kan altid tjekke dine lokale håndværkeres referencer og udtalelser fra kunder. Der findes mange online fora hvor håndværkere anmeldes og bedømmes af tidligere og eksisterende kunder. Her kan du få et godt billede af din tømrers faglige kunnen og håndværksmæssige integritet. Det er også altid smart at invitere tømreren på besøg for at besigtige din bolig. På den måde kan tømreren danne sig et retvisende overblik over arbejdsopgaverne – og du kan danne dig et indtryk af håndværkeren som person.

 

Hvordan kan jeg spare penge på tømrer arbejdet?

Hvis du gerne vil have det bedste tilbud på professionelt udført tømrer arbejde er der en del lavt hængende frugter som er lige til at plukke. Du kan for eksempel selv gøre en del af forarbejdet. Skal en dørkarm eksempelvis skiftes ud, kan du fjerne den nuværende så tømreren blot skal montere en ny. Du kan sørge for at det gamle køkken er væk inden tømreren kommer for at installere et nyt. Du kan også selv skaffe materialerne, så denne opgave ikke påhviler din tømrer. Og du kan vælge selv at forestå oprydning og bortskaffelse af tiloversblevne byggematerialer samt affald når arbejdet er overstået.

 

Få et skarpt tilbud på en tømrer

Her på siden kan du få de bedste tilbud på tømrer arbejde fra håndværkere i nærheden af din bopæl. Samtlige tømrere er erfarne håndværkere med den rette faglige baggrund, som står klar til at hjælpe dig med træarbejdet i forbindelse med renovering eller nybyggeri. Få tre gratis og uforpligtende tilbud på tømrer arbejde – klik nedenunder.

Få 3 gratis tilbud på en tømrer