Få 3 gratis tilbud på Carport tilbud arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Carport tilbud arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på ny carport

Få de bedste tilbud på opførelse af carport

Er dit hus ikke forsynet med en garage eller anden mulighed for at stille bilen under overdækning? Så bør du overveje at få opført en carport i din indkørsel. Med en carport er din bil beskyttet i al slags vejr. Afhængig af hvilken type carport, du vælger, vil din bil også være beskyttet mod tyveri og hærværk. Og du kan bruge din carport til mange andre ting end lige netop opbevaring af bil. I det følgende kan du blive klogere på såvel prisen på en enkelt eller en dobbelt carport som på de mange fordele der er ved at bygge carport og de muligheder du har i forbindelse dermed. Du kan læse om hvad du skal være opmærksom på når du planlægger opførelse af carport, og hvilke håndværkere der skal ind over dette projekt.

 

Hvad er forskellen på en carport og en garage?

Måske er du i tvivl om hvad forskellen er på en carport og en garage. Begge konstruktioner er bygninger som er lavet til at huse biler og andre køretøjer og beskytte disse mod vind og vejr. Men hvor en garage som regel er en integreret del af ejendommen, og dermed opført samtidig med selve huset, vil en carport som oftest have karakter af en tilbygning. De fleste garager er således opført i murværk, og har ofte egne installationer. En carport kan være lavet af eksempelvis træ eller stål, og opføres som regel i forlængelse af boligen, som en overdækning af matriklens indkørsel. En carport er et fint alternativ til en garage, hvis boligen ikke er udstyret med sådan én. Du kan beskytte familiens køretøjer med en carport. Og en flot, velbygget carport, opført af professionelle håndværkere, kan tilmed forøge værdien af boligen.

 

Hvad er fordelen ved at have en carport?

Der er mange fordele forbundet med at have en carport. Først og fremmest kommer familiens bil til at stå i ly for regnen og hvad der ellers dratter ned ovenfra – for eksempel fugleklatter, pollen fra træerne og så videre. Hvis carporten har den rette størrelse, kan du også stille alle familiemedlemmers cykler derind. Så er disse heller ikke nær så udsatte for elementernes rasen – eller for cykel tyveri. Vælger du at indlægge elektricitet, kan du bruge din carport som viktualierum, idet fryser eller ekstra køleskab kan installeres under carportens tag. Du kan tilmed anlægge et lille hobby værksted i din carport hvis pladsen er til det. Diverse haveredskaber, grillkul og lignende kan også finde ly og læ i en carport, hvorved opførelse af et haveskur overflødiggøres. Og vælger du en dobbelt carport, kan du ydermere få plads til hele to biler.

 

Opførelse af carport – et lille byggeprojekt

Selv om en carport ikke ser ud af så meget, er det alligevel en god idé at håndtere opførelse af carport som et hvert andet byggeprojekt. Det betyder at du skal sætte tid af til byggearbejdet, og gerne indkalde de rette håndværkere i rigtig god tid. Lige som det er tilfældet med andre former for byggeri – for eksempel opførelse af terrasse, orangeri eller anneks – vil det at bygge en carport kræve både tid og ressourcer. Og da det godt kan være vanskeligt at skaffe håndværkere som for eksempel tømrere, murere, blikkenslagere eller elektrikere i disse dage, er det smart at planlægge projektet så håndværkerne kan bookes ind i god tid inden arbejdets påbegyndelse.

Få 3 gratis tilbud på opførsel af carport

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med opførelse af en carport?

Inden du går i gang med at opføre en ny carport er det der ud over vigtigt at du undersøger reglerne desangående. Disse kan variere en del fra kommune til kommune og de enkelte grundejerforeninger imellem. Reglerne kan for eksempel vedrøre højden på carporten samt afstanden til skellet mellem dig og din nabo, eller carportens overordnede udformning. Du kan altid henvende dig til kommunen eller til formanden for grundejerforeningen for at få indsigt i reglerne. Det kan komme til at koste dig dyrt hvis du ikke overholder disse regler – og i værste fald kan du blive bedt om at fjerne din nybyggede carport, hvorved både tid, kræfter og penge vil være spildt. Derfor bør du sætte dig ind i reglerne for tilbygning eller opførelse af carport forud for booking af håndværkere.

 

Kan jeg selv bygge en carport?

Det kan godt lade sig gøre selv at forestå opførelsen af en carport. Mange byggemarkeder tilbyder carport som en slags samlesæt, indeholdende alle de materialer du skal bruge for på egen hånd at opføre en fin carport. Du skal dog være opmærksom på at denne type carport sjældent er meget andet og mere end et læskur for din bil. Hvis du ønsker dig en mere avanceret carport med flere muligheder, bør du altid kontakte en dygtig håndværker eller en entreprenør med speciale inden for opførelse af carporte og øvrige tilbygninger.

Når du lader fagfolk forestå opførelse og konstruktion af din nye carport, kan du være sikker på at slut resultatet bliver flot og holdbart – og lige efter dit hoved. Du er garanteret en carport som du og din familie kan have glæde af i mange år, og som er professionelt bygget i solide materialer.

 

Hvem kan bygge en carport?

Hvilke håndværkere, som skal på banen i forbindelse med opførelse af carport, afhænger i høj grad af hvordan det færdige resultat skal se ud. Du bør derfor på forhånd bestemme dig for om du ønsker dig en carport i træ eller stål, eller om du ønsker en muret carport. Du kan vælge at få opført en klassisk carport i træværk med et tag af eksempelvis bølgeplast. Denne løsning vil som regel være den billigste – og det kan sagtens lade sig gøre at fremstille en solid carport i disse materialer, såfremt det er en dygtig tømrer som forestår arbejdet.

En carport af træ er et populært valg for bolig ejeren som ønsker en billig carport løsning som samtidig er både smuk og funktionel. Med hjælp fra en lokal tømrermester vil du med sikkerhed kunne få en flot træ carport som matcher familiens behov for opbevaring af bil, cykler og andre genstande. En carport af stål kan også være rigtig flot. Med en carport fremstillet i stål er du garanteret såvel slidstyrke som lang levetid, og en ubetinget værdi forøgelse af din bolig. Ønsker du at få opført en carport af stål er det en blikkenslager der skal på banen.

Hvis du gerne vil gå all in med en carport opført i mursten, skal du have fat på en dygtig murer. Med en murer til hjælp kan du få professionel assistance til såvel design og konstruktion af din nye carport som til valg af materialer. Din murede carport vil komme til at stå som en helt naturlig del af boligen. Murværk er det mest solide og slidstærke materiale der findes, og din bil vil med garanti være optimalt beskyttet i en carport af denne type. Og er carporten tilmed isoleret, kan du bruge den som værksted hele året rundt.

Hvis du ønsker at din carport skal have indlagt vand, varme eller elektricitet, er det vigtigt at du er opmærksom på dette fra begyndelsen. Så skal der nemlig en autoriseret VVS installatør og en autoriseret elektriker eller el installatør ind over projektet, således at installationerne kan planlægges forud for arbejdets påbegyndelse.

 

Hvad koster en carport?

Prisen på en carport varierer i sagens natur alt efter hvilken type carport du ønsker, og hvilken størrelse den skal have. En carport af træ kan fås helt ned til under ti tusind kroner. Hvis du ønsker en mere avanceret carport løsning med indlagte el eller VVS installationer, kan det godt løbe op. Derfor er det vigtigt at du på forhånd undersøger såvel mulighederne for finansiering som de enkelte håndværkere eller entreprenørers pris på opførelse af carport.

 

Hvordan vælger jeg de rette håndværkere til opførelse af carport?

Som nævnt oven for skal du først og fremmest tage stilling til hvad det er for en slags carport du ønsker dig. Der er forskel på antallet og typen af håndværkere som skal på banen alt afhængig af carportens type. I forbindelse med opførelse af en simpel carport af træ eller stål uden det store ståhej kan du med fordel nøjes med at tage kontakt til en lokal tømrer eller blikkenslager. Men skal du have opført en carport med diverse installationer er det en god idé at kontakte en entreprenør som har speciale inden for tilbygning.

Det er smart at vælge håndværkere som residerer tæt på bopælen. Så sparer håndværkeren transporttid, og du minimerer risikoen for forsinkelser i byggeprojektet. Du kan altid invitere håndværkeren eller entreprenøren på besøg, således at vedkommende får mulighed for at tage ejendommen i øjesyn. På den måde bliver det lettere at lave et tilbud med et realistisk pris overslag.

 

Få uforpligtende tilbud på opførelse af carport

Du vil altid kunne drage fordel af at indhente mere end ét tilbud på din nye carport. Så kan du nemlig danne dig et overblik over hvad de forskellige håndværkere eller entreprenører kan tilbyde, lige som du får et billede af den generelle pris på carport. Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille tre uforpligtende tilbud på carport fra lige så mange byggefirmaer, entreprenører eller håndværkere. Du skal blot indtaste dine ønsker og data omkring din bolig. Så vil du inden for få hverdage modtage tilbud på carport.

Få 3 gratis tilbud på ny carport