Få 3 gratis tilbud på Blikkenslager arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Blikkenslager arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på din blikkenslager opgave

Få gode tilbud på blikkenslager arbejde

Når du skal renovere huset indvendig og udvendig, eller du eventuelt skal bygge nyt eller til, er det en god idé at have alle håndværkere og fagpersoner på plads fra begyndelsen. Du bør lægge en fast slagplan for projektet som tager højde for alle opgaver der skal løses i forbindelse dermed samt de folk der skal løse dem. Det er rigtig smart at påbegynde planlægningen og booking af folk i god tid. Såvel håndværkere så som malere, tømrere, snedkere og murere kan være rigtig svære at få fat på – og det samme gælder autoriserede fagfolk, for eksempel VVS’ere og elektrikere eller el installatører.

Hvis dele af renoveringen finder sted uden for huset bør du holde dig for øje at der her skal særlige fagpersoner på banen. Skal du eksempelvis opføre en helt ny tilbygning med afløb der skal sluttes til det til matriklen hørende kloak system skal du have fat på en autoriseret kloakmester. Og skal der opsættes nedløbsrør, tagrender eller nogen form for afdækning i metal, skal der en blikkenslager på banen.

 

Hvad er en blikkenslager?

En blikkenslager er en fagperson som beskæftiger sig inden for det felt der kaldes blikarbejde. Dette vil i hovedsagen være en blikkenslagers hovedområde. Blikarbejde indbefatter blandt andet arbejde med de dele af en bygning som er udført i metaller så som zink, kobber og aluminium – metaller som ofte anvendes i forbindelse med det udendørs bygnings arbejde. Det være sig eksempelvis tagrender og tage på skure, carporte med videre. Det er også en blikkenslager som fikser nedløbsrøret, afdækning af skotrenden og skorstenen, og den afdækning af metal som typisk forefindes rundt om altaner, terrasser, kviste og karnapper.

Der ud over arbejder mange blikkenslagere med fremstilling af blik elementer, lige som en del blikkenslagere også har autorisation inden for VVS faget. Dette skyldes at blikkenslager og VVS uddannelsen har samme grundforløb, hvorpå en del vælger at specialisere sig inden for VVS, mens andre går videre med blikkenslager overbygningen. En blikkenslager, der også arbejder som VVS’er vil således også kunne hjælpe dig med dine afløbs installationer. Men grundlæggende kan man sige at en VVS’er udfører det indendørs arbejde mens blikkenslageren tager sig af den udendørs del af dette.

Find billig blikkenslager nær dig

Hvad laver en blikkenslager?

Blikkenslager faget er oprindeligt en del af smede faget – der af navnet. Til blikkenslagerens arbejdsopgaver hører således arbejde med metalliske dele på bygningen. Du kan med fordel kontakte en blikkenslager når du har brug for hjælp i forbindelse med

1. Etablering af tag på dit udhus, dit skur eller din carport

2. Afdækning af altan, kvist eller karnap, eller reparation af eksisterende afdækning

3. Reparation af eksisterende tagrender og nedløbsrør eller opsætning af nye

4. Fremstilling af konstruktioner i stål, aluminium eller zink (for eksempel riste, døre, rækværk med videre)

5. Facadearbejde i eksempelvis kobber, zink eller aluminium

Hvis du vælger en blikkenslager, som også er autoriseret inden for VVS arbejde, kan du slå to fluer med ét smæk. En sådan blikkenslager kan nemlig også hjælpe dig med at fikse afløb og dræn i køkkenet og på badeværelset.

Det er vigtigt at du tjekker med Sikkerhedsstyrelsen eller branche foreningen TEKNIQ om den blikkenslager, du har i kikkerten, har autorisation til at udføre VVS arbejde. Du skal nemlig i forbindelse med et eventuelt fremtidigt salg af din bolig kunne dokumentere at VVS arbejdet er udført af en autoriseret VVS installatør.

 

Hvad koster en blikkenslager?

Prisen på blikkenslager arbejde kan i sagens natur variere en del alt efter arbejdets karakter og opgavens omfang. Som udgangspunkt skal du regne med at en blikkenslager tager mellem 200 og 600 kroner i timen. De fleste blikkenslagere vil dog altid give dig et pris overslag på det samlede arbejde hvor såvel arbejdslønnen som udgifter til materialer er indregnet. Her på siden kan du indhente tre tilbud på blikkenslager arbejde fra tre uafhængige blikkenslager firmaer i nærheden af din bopæl. Så har du mulighed for at danne dig et indtryk af det generelle pris niveau for denne type arbejde, og samtidig sammenligne de enkelte blikkenslager firmaers ydelser. Du skal blot indtaste oplysninger om opgaven, så vender vi hurtigt tilbage med favorable tilbud – læs mere her.

Når du står for at skulle hyre en blikkenslager er det en god idé ikke bare at gå efter den allerbilligste. Som det er tilfældet med nærmest alle former for håndværk går pris og kvalitet hånd i hånd. Men samtidig er du aldrig garanteret blikkenslager arbejde i top kvalitet hvis du blot betaler hvad der svarer til spidsen af en jetjager for det. Det kan godt betale sig at være kræsen når du vælger blikkenslager.

Få 3 gratis tilbud på din blikkenslager opgave

Hvordan vælger jeg den rette blikkenslager?

Er du på jagt efter en blikkenslager som skal lægge tag på din carport eller udfærdige afskærmning til din kvist eller karnap bør du tage udgangspunkt i opgavens type. Selv om de fleste blikkenslagere har et godt all round kendskab til samtlige arbejdsområder inden for faget, vil der altid være nogle få som har specialiseret sig inde for særlige felter. Nogle blikkenslagere er således ekstra kompetente i forhold til facaderenovering, og har stor ekspertise inde for fremstilling af skræddersyede løsninger, mens andre er supergode til at lægge tag i forskellige materialer. Alt efter hvilken opgave du ønsker løst vil der således altid være en blikkenslager som er bedre kvalificeret end andre.

Du kan altid tjekke de enkelte blikkenslager virksomheders hjemmesider. Her vil du kunne se eksempler på tidligere udført arbejde, eventuelt i form af ”før og efter” billeder. Dette er især en oplagt mulighed hvis du leder efter en blikkenslager som går op i æstetik. Er du interesseret i at høre mere om hvordan tidligere kunder har oplevet den pågældende blikkenslager kan du på det store internet finde portaler og fora dedikeret til dette formål. Her vil du kunne læse kundernes egne anmeldelser og bedømmelser af forskellige blikkenslageres produkter og ydelser, og på baggrund heraf danne dig et billede af blikkenslagerens troværdighed og faglige kompetencer.

Endelig er det smart at invitere blikkenslageren på besøg hjemme i din bolig. Så kan han eller hun få et indtryk af boligens disposition, og dernæst foretage en vurdering af opgavens omfang. Denne vil ligge til grund for et indledende tilbud. Og du vil i samme anledning finde ud af om du svinger med den pågældende håndværker. Hvis du ønsker tre uvildige tilbud på blikkenslager arbejde kan du indhente dem her på siden. Klik her og indtast oplysninger om din opgave – så modtager du hurtigst muligt tre gode tilbud.

Få 3 gratis tilbud på din blikkenslager opgave