Få 3 gratis tilbud på Gipsloft arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Gipsloft arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på gipsloft

Få et godt tilbud på etablering af væg

Er du i gang med at renovere eller ombygge din bolig? Så skal du ud og have fat på gode håndværkere. I hvert fald hvis istandsættelsen omfatter andet og mere end en overfladisk forskønnelse, og hvis du ønsker smukke, holdbare resultater. Hvis du gerne vil bygge til, er det nødvendigt at få faguddannede murere og tømrere på banen. Der er nemlig regler for tilbygning som det er vigtigt at overholde hvis du ikke ønsker at havne i økonomisk uføre. I værste fald kan du risikere at skulle rive den nye carport eller overdækkede træterrasse ned igen fordi byggeriet ikke lever op til de gældende regler.

Derfor er det smart at lade håndværkere og fagfolk varetage de respektive opgaver i forbindelse med din renovering. Samtidig vil du, såfremt din renovering omfatter eksempelvis køkken og badeværelse, få brug for en autoriseret VVS installatør som kan fikse rørene. Og skal de elektriske installationer moderniseres skal du ifølge gældende dansk lov have fat på en autoriseret elektriker eller el installatør.

 

Nye vægge – hvordan og hvorledes?

Du har måske i anledning af din renovering overvejet at rive en eller flere vægge ned, og etablere nye af slagsen. Til dette formål giver det også mening at alliere sig med en eller flere håndværkere. Hvis du for eksempel ønsker at opdele en dagligstue i flere rum, eventuelt i forbindelse med en familieforøgelse, kan det være smart at få opsat en fast væg. Det er ikke altid man blot kan klare sig med en rumdeler. Og så er det en god idé at få en dygtig håndværker til at opsætte en mere permanent væg, som både er lyddæmpende og samtidig kan bruges til ophæng af billeder, reoler, spejle med videre.

Du bør i forbindelse med ændring af husets grundplan ved nedrivning og etablering af vægge være opmærksom på de regler der gælder herfor. Skal der for eksempel fjernes vægge er det altid smart at lade en professionel håndværker løse denne opgave. Er der tale om bærende vægge skal disse nemlig erstattes med en anden form for bærende konstruktion. Ellers kan dit renoverings projekt hurtigt få katastrofale følger.

Ligeledes kan det godt betale sig at få en håndværker til at varetage arbejdet med etablering af ny væg. Dette gælder uanset om der er tale om en gipsvæg eller en opmuret en af slagsen. Du vil altid få det optimale resultat af din istandsættelse eller ombygning når du lader kompetente håndværkere med den rette uddannelse og erfaring forestå denne type opgaver. Så er du nemlig sikker på at disse bliver løst til rent UG med kryds og slange – og at du kan have glæde af slutresultatet i mange år fremover.

 

Opsætning af gipsvæg – den lette og billige løsning

Der kan være stor forskel på de krav der stilles i forbindelse med etablering af væg i boligen. Hvis du blot ønsker dig en væg, som skal adskille to rum uden at den behøver at være fremstillet i massive materialer, kan du med fordel vælge en gipsvæg. En gipsvæg kan sagtens være lyddæmpende og isolerende i et vist omfang. Derfor er gipsvægge velegnede til at opdele et rum som for eksempel dagligstuen, hvis du eksempelvis ønsker at indrette et hjemmekontor.

Få 3 gratis tilbud på etablering af gipsloft

Hvad er fordelene ved en gipsvæg?

En af de helt store fordele ved en gipsvæg er at du nemt kan afmontere den igen. Skulle du således få behov for at fjerne væggen igen, vil du nemt kunne klare denne opgave selv. Den dag du ikke længere har behov for det ekstra rum kan du således få din store dagligstue tilbage uden at det behøver at stå dig i hvad der svarer til spidsen af en jetjager. Der ud over vil de fleste gulve kunne holde til en gipsvæg. Bor du i en lejlighed i en etage ejendom er det ikke sikkert at du har tilladelse til at opføre en væg i mursten eller gastbeton, simpelt hen fordi konstruktionen ikke vil kunne tåle det. Her er en gipsvæg et oplagt alternativ. Endelig er en gipsvæg som regel en del tyndere end en muret væg. Det betyder at den ikke optager så mange kvadratmeter, og dermed ikke gør et måske i forvejen lille rum meget mindre.

 

Hvad koster en gipsvæg?

Mange boligejere vælger selv at forestå opsætning af gipsvæg. Det er ikke videre dyrt selv at opsætte en gipsvæg, og med lidt håndværksmæssig snilde kan det godt lade sig gøre at opnå et pænt resultat. Opsætning af gipsvæg på egen hånd kan således være en løsning hvis du har hænderne skruet rigtigt på, og der ikke er de store komplikationer i forhold til boligens konstruktion. Men hvis du skal i gang med at tilpasse det bærende skelet til eksempelvis skråvægge, eller hvis du ønsker et hjørne på – eller et vindue i – din væg, kan det være en god idé at få en faguddannet håndværker.

En dygtig tømrer med den rette uddannelse og ekspertise vil være den rette fagperson at få på banen når du skal have opsat en gipsvæg. Du er garanteret et stykke vel udført håndværk. Og det behøver ikke engang at være særligt dyrt at få etableret en gipsvæg i boligen. Du kan her på siden indhente skarpe tilbud på opsætning af gipsvæg. Alt hvad du skal gøre er at indtaste oplysninger omkring opgaven, så vender tre forskellige tømrermestre tilbage til dig med hvert deres tilbud på løsning af denne. Klik her og læs mere.

 

Opmuring af væg i huset – når væggen skal være permanent

En anden mulighed for at få en ny væg i huset er at lade en sådan opmure. Hvis du gerne vil have den optimalt lyddæmpning, og samtidig ønsker dig en solid væg du kan bruge til ophæng af hylder og andre tunge ting, er en opmuret væg en god løsning. Det kan også blive aktuelt med en muret væg hvis du eksempelvis skal opdele et badeværelse. Her vil det ikke være smart at opsætte en gipsvæg, da denne vil være alt for sårbar over for den svingende luft fugtighed og ditto temperatur.

 

Hvem kan opføre en muret væg i min bolig?

Hvis du ønsker dig en væg opført i eksempelvis mursten eller gasbeton, bør du altid overlade opgaven med konstruktion og opførelse af denne til en professionel murer. Så er du 100% sikker på at få et solidt og holdbart resultat, og at arbejdet bliver udført efter alle gældende forskrifter. En murer vil kunne tage stilling til om dit gulv kan holde til den nye murede væg, eller om du vil være bedre tjent med en gipsvæg. Samtidig vil mureren have det fornødne kendskab til materialer og metoder, og vil derfor have de stærkeste forudsætninger for at kunne levere et flot resultat som du kan have glæde af i mange år.

Find billig tømrer der kan sætte gipsloft op ved dig - Få 3 gratis tilbud

Hvad koster en væg i mursten?

Prisen på at få muret en væg op i boligen kan i sagens natur variere en del alt efter hvilke materialer der skal anvendes og hvor mange kvadratmeter der skal mures. En murers timeløn ligger på mellem 200 og 600 kroner. Hvis du udbeder dig en pris på en muret væg i din bolig hos en professionel murer vil vedkommende udfærdige et tilbud i hvilket såvel timepris som udgifter til materialer er indregnet.

 

Hvordan finder jeg den rette murer?

Skal din ombygning inkludere en muret væg, er det smart at booke dine håndværkere i god tid. Derfor bør du planlægge arbejdet lang tid i forvejen, og have et klart billede af hvad du vil have lavet. Så bliver det nemlig en del lettere at finde den murer som skal forestå opmuring af væggen. Du vil kunne tjekke de enkelte mureres hjemmesider for eksempler på udført arbejde af tilsvarende karakter, og samtidig finde tidligere kunders udtalelser på diverse håndværker portaler.

Endelig kan du altid invitere mureren på besøg i din bolig og fremlægge dine idéer. Så vil mureren ved selvsyn kunne skabe sig et indtryk af arbejdets omfang og karakter, og på baggrund heraf kunne give et retvisende pris overslag. Her på siden kan du indhente tre uafhængige og 1005 uforpligtende tilbud på opmuring af væg. Du skal blot indtaste oplysninger omkring opgaven – så vil de tre murerfirmaer vende tilbage til dig inden for få dage.

Få 3 gratis tilbud på billig gipsloft