Få 3 gratis tilbud på Terrasse arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Terrasse arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på en ny terasse

Få de bedste tilbud på terrasse

Den danske sommer er helt fantastisk – og det har flere og flere familier oplevet. Hører din familie til de mange som vælger at afholde ferien under hjemlige himmelstrøg giver det mening at indrette haven dertil. Og her kan du med stor fordel vælge at investere i en lækker terrasse.

En terrasse kan gøre en kæmpe forskel for familiens sommer, hvis denne skal tilbringes inden for matriklens rammer. Med en terrasse får familien en fast udendørs base og et solidt underlag for solesenge, spisebord, havestole, grill med videre. Og er terrassen forsynet med overdækning vil det næsten være som at få et ekstra rum i boligen.

 

Hvilken slags terrasse skal jeg vælge?

Der er flere muligheder for at opføre terrasse på din ejendom. Hvis din græsplæne er plan og jævn, og der ikke er de store udfordringer med jordbunden, kan du selv fremstille et helt enkelt trædæk. Til dette formål skal du blot have hænder og hoved skruet rigtigt på samt anskaffe de rette byggematerialer, her under terrassebrædder i høj kvalitet. Hvis du vælger selv at bygge din træterrasse som et trædæk direkte på plænen, er det ikke nødvendigt med nogen form for fundament. Men hvis du ønsker en mere kompleks løsning, for eksempel en overdækket terrasse, eller hvis din terrasse skal opføres i flere planer, vil det være nødvendigt at understøtte dækket.

Ønsker du dig en overdækket terrasse, bør du ydermere sætte dig ind i de lokale regler for tilbygning og nybyggeri. En overdækket terrasse kan nemlig tælle som en tilbygning – og så skal der indhentes særlig tilladelse. Det er således en god idé at få fat på en dygtig håndværker som for det første kan hjælpe dig med at vurdere hvilken løsning der matcher din bolig bedst, for det andet kan sikre at opførelsen heraf foregår helt efter bogen. På den måde er du garanteret en solid og sikker terrasse som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Når du står for at skulle vælge hvilken type terrasse som skal opføres kan du vælge imellem en flisebelagt terrasse eller en træterrasse. Hvis du vælger en terrasse med fliser eller støbt beton fundament skal du have en murer på sagen. Og hvis du ønsker at nyde sommeren fra et smukt solbeskinnet trædæk, eventuelt forsynet med hel eller delvis overdækning, bør du tage kontakt til en dygtig tømrer.

 

Hvorfor skal jeg få opført en træterrasse?

Træterrassen er et populært valg når det handler om at skabe en smuk og holdbar løsning. Såfremt terrassen er designet til netop din bolig, og opført i kvalitets træværk, vil den være en ubetinget berigelse. Når du lader en træterrasse opføre behøver du ikke at få støbt et beton fundament. Hvis terrassen skal understøttes, for eksempel på grund af et varieret terræn eller usikker jordbund, vil dette kunne gøres ved hjælp af jordskruer eller et stokke fundament.

Der ud over er der knap så meget arbejde i at opføre en træterrasse som en terrasse med fundament og sten belægning. En dygtig tømrer vil på få måneder kunne designe og konstruere din nye træterrasse så den passer perfekt til din bolig. En veldesignet og solidt opbygget træterrasse vil sagtens kunne være mindst lige så slidstærk og holdbar som en beton terrasse. Og træværk er nu engang helt formidabelt når det handler om belægning som skal kunne betrædes på bare tæer.

Få 3 gratis tilbud på en træterrasse

Skal jeg vælge en overdækket terrasse?

Måske har du overvejet at lade din træterrasse helt eller delvist overdække. Det kan godt betale sig at vælge en overdækket terrasse hvis du har mulighed for det, da du med en overdækning kan få mere glæde af det til tider særdeles omskiftelige danske sommervejr. Sommeren på vore nordlige breddegrader kan byde på alt fra hedebølge til dage med silende regn, blæst og forholdsvis lave temperaturer. Hvis din terrasse er forsynet med en overdækning, vil du og din familie stadig kunne nyde udelivet på trods af ustadige vejrforhold.

Hvis det regner, kan I gå i ly under overdækningen og glæde jer over den skønne duft fra havens træer og planter når jorden mættes med regnvand. Bager solen fra en skyfri himmel, vil I kunne søge skygge i løbet af middagstimerne hvor UV indekset er højt og varmen bliver ulidelig. Skulle temperaturen falde, kan I med en terrassevarmer skabe en hyggelig udestue under terrassens overdækning. Madlavning og spisning kan stadig foregå på terrassen når denne er helt eller delvist overdækket. Og er terrassen tilstrækkelig stor vil du kunne indrette et decideret udekøkken under overdækningen, så I faktisk kan kokkerere udendørs hele året rundt.

 

Hvem kan opføre en træterrasse?

Hvis du synes at det lyder som en god idé med en træterrasse, bør du kontakte en tømrer som har erfaring og ekspertise inden for netop denne type tømrer arbejde. Så er du sikret en håndværker som kan levere et forsvarligt stykke arbejde, og som har styr på formalia i den anledning. Som nævnt oven for kan det være aktuelt at indhente en byggetilladelse i forbindelse med opførelse af en overdækket terrasse, da denne kan tælle som en tilbygning. Af samme grund er det en god idé at rådføre sig med sagkundskaben i form af en professionel håndværker før du giver dig i kast med at opføre en terrasse med hel eller delvis overdækning.

Det er smart at tjekke tømrere i dit lokal område og danne dig et billede af deres erfaring inden for træterrasse konstruktion. Mange tømrer firmaer har billeder af tidligere udført arbejde på deres hjemmesider. Her kan du se hvad den pågældende tømrer har udført førhen, og hvad du vil kunne forvente hvis du vælger vedkommende som din træterrasse tømrer.

 

Hvad koster en træterrasse?

Det kan godt være lidt vanskeligt at give en generel pris på en træterrasse, da denne kan variere alt efter opgavens størrelse, terrassens ønskede udformning, og de anvendte materialer. Samtidig vil håndværkerens timepris kunne svinge en del fra tømrerfirma til tømrerfirma. Det er vigtigt at en træterrasse, såfremt denne skal kunne holde i mange år, er konstrueret på forsvarlig vis og opført i solide materialer. Du skal tænke på at terrassen står ude hele året rundt, og derfor er udsat for såvel frostgrader og høje temperaturer som diverse nedbør – regn, slud, sne og hagl – samt solens skarpe UV lys. Alle faktorer som kan slide på træværk og øvrige materialer. Og derfor bør du ikke give køb på dine høje kvalitetsmæssige standarder når du skal vælge den tømrer som står for at skulle opføre din nye træterrasse.

En tømrers timepris ligger på omtrent 400 kroner i timen eks moms. Dertil kommer så omkostninger i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer i forbindelse med opførelse af træterrassen. En dygtig tømrer vil altid udarbejde et tilbud indeholdende et retvisende pris overslag, som inkluderer både arbejdsløn og materialer. Her på siden kan du indhente tre uforpligtende tilbud på opførelse af træterrasse fra lige så mange tømrerfirmaer. Du skal blot indtaste dine oplysninger samt ønsker til terrassens stil og udformning. Så vil du inden for få arbejdsdage modtage tre gode tilbud på træterrasse fra tømrerfirmaer i dit lokal område.

Den helt store fordel ved at lade din nye træterrasse opføre af en professionel tømrer er at du er sikret et stykke gedigent håndværk som med garanti kan føje ekstra værdi til din bolig. Du kan således betragte omkostningerne forbundet med opførelse af en træterrasse som en investering i din ejendom. Og så må pengene siges at være umådelig godt givet ud.

Find det billigste tilbud på en ny terrasse