Få 3 gratis tilbud på Trapperenovering arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Trapperenovering arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på renovering af trappeopgang

Få gode tilbud på renovering af trappeopgange

Hvis du er ansvarlig for vedligeholdelsen af de fælles arealer i en etage ejendom, ved du sikkert at trappeopgangen er blandt de mest problematiske af slagsen. Trappeopgangen er blandt de meste befærdede steder i en ejendom, hvilket gør at slitagen her er mere udtalt end andre steder på matriklen. Hver eneste dag færdes beboere på trappen, som derved bliver udsat for en høj grad af slitage. Vi kender alle til trappetrin, som bliver slidte i kanten og dermed usikre at betræde. Trappetrin af træ kan med tiden blive afrundede hvilket gør dem glatte – og er trinene belagt med linoleum vil denne med tiden løsrive sig.

Det er ikke kun trappetrinene som bliver slidt.Også gelænderet tager sin del af belastningen, idet beboerne vil bruge det som støtter i forbindelse med færdsel på trappen. Et gelænder, som hver dag bliver udsat for slitage, kan gå hen og blive vakkelvornt med tiden. Dette kan gå hen og udvikle sig til potentielt farlige situationer, hvorfor det er vigtigt at du har hånd i hanke med gelænderne i samtlige trappeopgange i ejendommen.

Selv væggene i en trappeopgang bliver hurtigt slidte og matte i betrækket. Selv om nussede og snuskede vægge i trappeopgangen måske ikke er kritiske for sikkerheden, giver de anledning til et grimt udtryk. En stor del af det at vedligeholde en bygning handler om at styrke tryghedsfølelsen blandt beboerne. En slidt trappeopgang med ødelagte trappetrin og gelændere samt falmet maling på væggene bidrager ikke just til dette formål. Og derfor er det en god idé at henlægge midler til renovering af trappeopgange.

Få 3 gratis tilbud på renovering af trappeopgang

Renovering af trappeopgange – et omfattende stykke arbejde

Selv om trapperne i din trappeopgang vaskes et par gange om måneden og dermed holdes pæne og rene, kommer du ikke uden om en gennemgribende renovering med års mellemrum. Du kan selvfølgelig vælge at udføre løbende reparationer, og dermed forebygge det værste forfald. Skulle et stykke linoleum rive sig løs fra et trappetrin, eller er der kommet en skramme i malingen, kan denne skade selvfølgelig hurtigt udbedres. Men med tiden, og i takt med at opgangen bliver mere og mere slidt, vil såvel trappetrin som afsatser og repos’er samt vægge og gelændere på et tidspunkt få brug for en ordentlig opstramning. Og her bør du få fagkundskaben til hjælp.

 

Hvem kan udføre en renovering af trappeopgange?

Der findes flere forskellige entreprenør virksomheder som har specialiseret sig inden for renovering af trappeopgange. Det er en god idé at kontakte et eller flere af disse for at få et tilbud på denne opgave. Den helt store fordel ved at benytte et entreprenør firma er at du på den måde slipper for selv at skulle koordinere arbejdet. Entreprenør firmaet vil have kontakt til såvel gulvlæggere, tømrere og snedkere som malere og andre typer fagfolk som kunne vise sig relevante for denne type opgave.

Når du benytter et entreprenør firma i forbindelse med renovering af trappeopgange kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. Det eneste, du behøver at gøre, er at beskrive opgaven i detaljer, så entreprenør firmaet ved hvad der skal laves. Du kan vælge at invitere entreprenør firmaet på besøg i ejendommen. Så kan projektlederen danne sig et indtryk af opgavens type og omfang, og dermed få de bedste forudsætninger for at udarbejde et tilbud på renovering af trappeopgangen med et retvisende pris overslag. Samtidig kan du få et indtryk af entreprenør firmaet og dermed beslutte om det er den rette samarbejdspartner for dig. Og du vil på baggrund af det fremsendte tilbud kunne tage stilling til hvorvidt det indeholder de services og ydelser din trappeopgang behøver.

Billig renovering af trappe i din ejendom - Få 3 gratis tilbud

Hvad indebærer renovering af trappeopgang?

Selve renoveringen af din trappeopgang kan indeholde flere forskellige elementer, alt efter opgangens type og beskaffenhed og de materialer der er i spil. Du bør derfor altid tjekke vilkårene for istandsættelse i den pågældende ejendom. Nogle opgange er mere krævende end andre. Det gælder eksempelvis opgange i fredede bygninger, hvor der er strenge krav til hvilke materialer der må benyttes i forbindelse med renovering. Det er en god idé at være obs på disse forhold inden du tilkalder et entreprenør firma, så det pågældende firma kan få mulighed for at medtage disse ved udarbejdelsen af tilbuddet.

 

Renovering af trappeopgang kan eksempelvis omfatte:

 

Istandsættelse af gulve og trappetrin
Her har vi at gøre med den del af opgangen som er udsat for den hårdeste slitage. Derfor er det vigtigt at dit entreprenør firma har erfaring med at lægge slidstærke og solide belægninger, so kan holde sig flotte og intakte i mange år.

Renovering af træværk
Gelændere, balustre, vinduesrammer og andet træværk i opgangen har sikkert også lidt under tidens tand. En renovering af trappeopgang bør indbefatte såvel forstærkning af især trappens gelænder samt en opfriskning af malingen på alt det indvendige træværk.

Vægge og lofter

Frisk maling på opgangens vægge og i loftet kan gøre en kæmpe forskel for dennes udtryk. Din entreprenør kan hjælpe dig med at vælge de rette farver, så din opgang bliver rigtig flot at se på efter renoveringen.

Der ud over kan der som nævnt være særlige forhold der gør sig gældende ved renovering af opgange i ældre – og måske fredede – bygninger. Der kan være murværk, som kræver hjælp fra en dygtig murer i forbindelse med udbedring af skader. Består eksempelvis gulv belægningen af et særligt materiale, for eksempel marmor, skifter eller lignende, skal renoveringen selvfølgelig foretages af en håndværker som har særlig ekspertise inden for netop denne type belægning. Og er der metal dele – for eksempel i kobber, messing, smedejern eller lignende – som skal repareres eller skiftes ud, er det også en smed eller en blikkenslager der skal på banen.

 

Hvad koster renovering af trappeopgang?

Som det fremgår er der temmelig store forskellige på de individuelle opgange, og dermed også på den pris det vil koste at udføre en istandsættelse heraf. Du bør altid indhente mere end ét tilbud på renovering af trappeopgang for at være helt sikker på at du for det første får den rette service, for det andet ikke betaler mere end hvad der er nødvendigt. Det behøver nemlig ikke at koste en mindre formue at få renoveret sin trappeopgang med et godt resultat. Du bør dog ikke nødvendigvis gå efter det billigste tilbud, men gennemgå de enkelte tilbud med omhu for at finde det der matcher ejendommens behov bedst.

Det er smart at gå efter et entreprenør firma som udviser lydhørhed og interesse over for dine ønsker og præferencer, og samtidig kan byde ind med stor ekspertviden. På den måde er du nærmest garanteret det helt optimale resultat, og trappeopgange som du og resten af beboerne i ejendommen kan have glæde af i mange år fremover. Hvis du ønsker at indhente tre uafhængige tilbud på renovering af trappeopgange kan du nemt gøre det her på siden. Du indtaster blot dine oplysninger samt information om opgavens type og omfang. Så vil du inden for ganske få dage modtage tilbud fra tre entreprenør firmaer i nærheden af ejendommen – klik ind og læs mere her.

Få 3 gratis tilbud på renovering af trappeopgang