Få 3 gratis tilbud på Håndværkertilbud arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Håndværkertilbud arbejde i hele landet


Få 3 gratis håndværkertilbud

Hvilke håndværkere skal på banen når jeg skal bygge om eller renovere?

Skal din bolig sættes flot i stand, får du brug for hjælp fra dygtige og erfarne håndværkere og fagfolk. Istandsættelse af bolig kræver et stort stykke arbejde, og i de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at få andre til at udføre dette. Du mener dig muligvis i stand til selv at kunne udføre store dele af renoveringen. Men hvis du vil være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange, bør du overlade denne til professionelt hold.

I det følgende kan du blive klogere på hvilke håndværkere der kan varetage de forskellige opgaver i forbindelse med renovering, istandsættelse, tilbygning med videre. Og du kan få nyttige tips og tricks til hvorledes du finder de helt rigtige folk som kan hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed.

Få 3 gratis tilbud på en håndværker

Lad en dygtig murer forestå murerarbejdet

Blandt de mere populære former for bygge projekter blandt danske husejere er opførelse af garage, carport eller ekstra tilbygning. Til dette formål har du brug for hjælp fra en faguddannet murer, som har særlig ekspertise inden for tilbygninger til private boliger. En murer kan hjælpe dig med at sikre at din tilbygning bliver opført i overensstemmelse med gældende regler. Det kan nemlig sagtens vise sig nødvendigt at indhente byggetilladelse til opførelse af en garage eller carport eller et anneks. Her vil din murer kunne forestå indhentning af tilladelse og dermed sikre dig mod grimme overraskelser i fremtiden.

 

Foruden decideret opmuring af tilbygninger, havemure og lignende kan en murer være behjælpelig med følgende opgaver:


Reparation af fuger og mursten i hus samt omfugning
En murers speciale er murværk – og derfor vil en dygtig murer kunne hjælpe dig med at sikre dine ydermures sundhed g smukke udseende. Mureren kan hjælpe med at udskifte fugerne mellem murstenene i huset, og samtidig udskifte eventuelt beskadigede sten.

Isolering og pudsning af facaden
Hvis facaden på dit murstenshus er begyndt at fremstå træt og slidt, kan en armeringspuds eller facadepuds – eller måske en vandskuring – være en mulighed. Her kan en murer hjælpe. Og det samme gælder hvis din facadepuds skal kombineres med efterisolering af husets ydermure.

Lægning af fliser og klinker indendørs og udendørs
Skal din badeværelsesrenovering afsluttes med flotte klinker på væggene, eller skal der nye fliser i husets indkørsel? Her kan en murer også hjælpe. Med en murer er du garanteret et smukt resultat i form af fliser og klinker som står snorlige år efter år.

Reparation og renovering af skorsten
Skorstenen er den del af husets udvendige murværk som er allermest udsat. Derfor bør du få sat skorstenen i stand hvis den begynder at fremstå vakkelvorn. Og her kan en murer også hjælpe.

Udbedring af skader på fundament og sokkel
Hvis dit hus har fået sætningsrevner eller fugt skader i fundament eller sokkel, kan en murer hjælpe med at udbedre disse.

Mange murer bistår gerne med rådgivning og vejledning i forhold til eksempelvis arkitektur og design af din tilbygning, valg af materialer og meget andet. Med den rette murer til hjælp kan du få præcis den bolig du drømmer om.

Få 3 gratis tilbud på en murer

Tømrer og snedker – til alle typer træarbejde i boligen

Tømrere og snedkere forestår alt hvad der vedrører træværket i boligen. Dette gælder såvel selve konstruktionen som det indvendige og udvendige træværk, her under døre og dørkarme, vinduer og vinduesrammer, trægavle, lister, paneler og balustre. Som hovedregel vil det være tømreren, der tager sig af alt det ”grove” – det vil sige konstruktionselementer og lignende – mens snedkeren arbejder i detaljen. Men grænsen mellem tømrerens og snedkerens arbejdsområder er flydende, hvorfor du ofte finder snedkere tilknyttet tømrerfirmaer.

 

Således kan du hos en tømrer få hjælp til opgaver så som

Design og konstruktion af træterrasse – og indhentning af byggetilladelse hvis der er tale om en overdækket terrasse

Opførelse af carport i træ

Renovering af husets træfacade eller enkelt elementer som for eksempel trægavl

Snedkeren kan hjælpe med design, fremstilling og montering af eksempelvis fyldningsdøre. Med en snedker til hjælp får du flotte døre og vinduer som matcher hele vejen igennem, og passer perfekt til dit hus.

Mange snedker virksomheder har endvidere specialiseret sig inden for opførelse af det der kaldes snedkerkøkkener. Dette er en oplagt løsning for dig som ønsker dig et køkken der er designet ned til mindste detalje, med den optimale udnyttelse af pladsen og det smukkeste look.

Få 3 gratis tilbud på en tømre

Få nye ruder med hjælp fra en glarmester

Hvis de gamle termo ruder i husets vinduer har set bedre dage, bør du lade en glarmester forestå udskiftning af disse. Dette gælder såvel vinduerne i husets facade som terrassedøre og altandøre. Der er rigtig mange fordele at hente ved at lade en professionel glarmester skifte samtlige ruder ud. Du får, foruden flottere vinduer, ruder som isolerer imod både kulde og støj.

Med moderne energiruder kan du undgå varmetab fra din bolig, hvilket kan nedbringe dit energi forbrug i betragtelig grad. Og mange nyere ruder dæmper samtidig støjen fra omgivelserne, hvilket kan give et mere behageligt psykisk indeklima.

En glarmester kan desuden hjælpe dig med mange andre opgaver i forbindelse med renovering eller ombygning. Du kan for eksempel få hjælp til


Udskiftning af ruder i drivhus eller orangeri

Tilskæring af spejle til dit nye badeværelse

Udfærdigelse af bordplader og andre emner i glas

Flot indramning af billeder, kunst og plakater

 

Du skal være opmærksom på at det ikke er en glarmester der hjælper med vinduesrammerne – kun med udskiftning af selve glasset. De fleste glarmestre har dog god kontakt til relevante håndværkere, for eksempel tømrere eller snedkere, som kan give en hånd med dén side af sagen. 

 

Få 3 gratis tilbud på en glarmester

Få hjælp fra en autoriseret VVS installatør når badeværelset skal sættes i stand

Skal dit badeværelse sættes flot i stand, og skal renoveringen omfatte andet og mere end nye fliser og klinker, kommer du ikke uden om en autoriseret VVS installatør. Alt hvad der handler om arbejde på de faste VVS installationer i boligen kræver nemlig hjælp fra en autoriseret fagperson. Det er strengt forbudt for dig selv at kaste dig ud i VVS arbejde på egen hånd. Du kan risikere at forårsage alvorlige skader på din – og andres – bolig.

I yderste konsekvens kan du bringe andre menneskers liv og helbred i fare. Og din forsikring vil helt sikkert ikke dække omkostninger forbundet med udbedring af de skader du afstedkommer med dit gør det selv VVS arbejde. Det samme gør sig gældende hvis du skal have renoveret køkkenet, og der i den anledning skal rykkes rundt på rørene.

Du har således brug for hjælp fra en VVS’er i forbindelse med opgaver så som

Etablering eller flytning af afløb

Etablering af dræn til opvaskemaskine eller vaskemaskine

Montering og tilslutning af nyt toilet

Sløjfning eller omlægning af gas ledninger

Montering og installation af ventilationsanlæg

Opsætning af luft til vand varmepumpe

Det er altid en god idé at få VVS’eren med på råd allerede tidligt i bygge processen. Så er du garanteret den mest optimale rørføring – og VVS manden kan komme med sine egne idéer til hvorledes denne skal tage sig ud.

Få 3 gratis tilbud på en VVS'er

Få en autoriseret el installatør eller elektriker til at fikse ledningerne

Hvis el installationerne i din bolig har set bedre dage, kan det være smart at få styr på disse i forbindelse med din renovering. På den måde kan du være sikker på at installationerne kan holde til den daglige belastning. Og du vil få mulighed for at integrere funktioner så som tele, data og alarm i samme system. Du bør derfor altid få fat i en autoriseret el installatør eller elektriker når du renoverer. Lige som det er tilfældet med VVS arbejde, er det strengt forbudt for dig som menigmand selv at fifle med de faste elektriske installationer i boligen. Det kan nemlig få særdeles ødelæggende, og i værste fald fatale, følger.

Elektrikeren eller el installatøren kan for eksempel hjælpe dig med at opgradere dit eksisterende elektriske system. Du kan få hjælp til udskiftning af dit hfi relæ og udvidelse af de eksisterende grupper. En el installatør kan trække nye kabler til strømudtag, og sørge for at kabelføringen i din nye tilbygning bliver helt perfekt. Og så er der mange el installatører som kan tilbyde fuldt integrerede systemer som kan spare dig for både penge og besvær.

Få 3 gratis tilbud på en elektriker

Lad maleren sætte det flotteste finish på din renovering

Mange bolig ejere vælger at spare den professionelle maler væk når boligen skal sættes flot i stand. Og det er faktisk synd – for med en dygtig maler på opgaven opnås det smukkeste og mest holdbare resultat. Indvendig maling af bolig er en opgave som omfatter meget andet og mere end blot at påføre vægge, lofter og indvendigt træværk en klat maling. Der er blandt andet et stort og omfattende forarbejde som skal være på plads inden maling af stuer og værelser kan gå i gang. Og så bør du ikke lade valget af farver være op til tilfældighederne når kronen skal sættes på værket efter en omfattende renovering.

En dygtig maler kan hjælpe dig med at gøre din bolig til et hjem efter at de øvrige håndværkere og fagfolk har afsluttet deres opgaver. Foruden almindeligt malerarbejde kan en maler tilbyde alt fra opsætning af filt, væv og tapet til fuldspartling og lignende typer arbejde som kræver et professionelt og rutineret håndelag. Det er tydeligt at se om det er en faguddannet maler der har været på spil, eller om det afsluttende malerarbejde er et resultat af dit eget gør det selv arbejde. Og derfor bør du ikke spare maleren væk.

Få 3 gratis tilbud på en maler

Total entreprise – når du ikke selv orker at agere byggeleder

Som det fremgår, skal der en del håndværkere ind over projektet hvis din renovering skal være grundig. Du bør være ude i rigtig god tid, da der nu om stunder godt kan være lange ventetider på de gode håndværkere. Det kan i øvrigt godt være overvældende selv at skulle hyre håndværkere ind og planlægge hele forløbet fra start til slut. Har du svært ved at overskue denne opgave, kan du med stor fordel overlade den til et entreprenør firma.

Et entreprenør firma hjælper med kontakt til alle typer håndværkere, og sørger samtidig for at lægge en plan for byggeprojektet. Med et entreprenør firma til hjælp slipper du for selv at skulle bekymre dig om planlægning og afvikling af de forskellige opgaver. Og du vil kunne placere ansvaret for arbejdets færdiggørelse hos entreprenør firmaet.

Få 3 gratis tilbud på en totalentreprise

Hvordan vælger jeg de rette håndværkere?

Uanset om du blot skal have moderniseret dit badeværelse, eller om du søger hjælp til total renovering af hele boligen, bør du udvælge dine håndværkere med omhu. Som nævnt kan det godt være svært at finde gode håndværkere med kort varsel, hvorfor du bør være ude i god tid. Du bør ikke gå efter den første, den bedste – eller billigste – løsning. Det er nemlig slet ikke sikkert at denne er den rette for dig.

Du bør gøre din research grundigt, og udse dig håndværkere, fagfolk eller måske et entreprenør firma som har erfaring og ekspertise inden for netop den type renovering, byggeri eller istandsættelse du søger. Og du bør altid indhente mere end ét tilbud. Du kan her på siden indhente tre gode håndværkertilbud, selvfølgelig 100% uforpligtende og ganske gratis. Du skal blot udfylde formularen med data omkring opgaven samt dine personlige oplysninger. Så vil du inden for ganske få hverdage modtage tre tilbud på håndværkerarbejde fra lige så mange firmaer.