Få 3 gratis tilbud på Gulv arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Gulv arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på gulvarbejde - Klik her

Få et godt tilbud på et nyt gulv

Er du træt af dit gamle slidte gulv, og har du længe ønsket dig et helt nyt og moderne gulv af træ, beton, cement eller lignende materialer? Så er det en gulvmand du skal have fat på.

Hvad er en gulvmand?

En gulvmand, eller en gulvlægger som er den korrekte fagbetegnelse, er en faguddannet håndværker som har speciale inden for etablering af gulve. Gulvmanden arbejder inden for såvel gulvservice og lægning af nye gulve. Gulvservice indebærer servicering af eksisterende gulve, her under især trægulve som kan slibes og høvles. Det er således en gulvmand du skal have fat på hvis dit gamle, nussede trægulv trænger til en grundig gulvafslibning, eller hvis gulvet har taget skade og derfor har behov for en gulvafhøvling når buler og ujævnheder skal udlignes.

Etablering af nye gulve i boliger finder sted i forbindelse med renovering eller når boligen skal opføres. Her vil det være en gulvlægger som forestår oprettelse og støbning af undergulve, og dernæst forsyner disse med overflade belægning – for eksempel træværk.

 

Vælg den rette gulvmand til dit formål

Når du står for at skulle vælge gulvmand er det vigtigt at du ved præcist hvad du skal have lavet. Nogle gulvfirmaer beskæftiger sig nemlig udelukkende med gulvservice, og har specialiseret sig inden af afslibning og afhøvling af trægulve. Skal du således have lagt et helt nyt gulv, for eksempel i forbindelse med opførelse af en ny bolig eller en tilbygning til din eksisterende, skal du finde et firma som kan hjælpe med etablering af et sådant. Her er det samtidig en god idé på forhånd at beslutte om du er i markedet efter et trægulv, eller om du ønsker dig et gulv af mikrocement, beton, epoxy eller lignende materialer.

Mange gulvlæggere har særlig ekspertise inden for ét af de oven for nævnte materialer. Det er altid en fordel at vælge en gulvmand som kender materialet og har erfaring dermed. På den måde opnår du det optimale resultat af dit gulvarbejde. Skal du således have lagt gulv på dit badeværelse bør du vælge en gulvmand som på sin hjemmeside kan fremvise billeder af udført arbejde i netop denne type rum. Og ønsker du et smukt trægulv i din stue kan du altid vælge en gulvmand som er specialiseret inden for træværk – så er du nemlig også garanteret den mest kvalificerede rådgivning når det handler om fremtidig pleje og vedligeholdelse af gulvet.

 

Hvad koster en gulvmand?

Prisen på gulvarbejde varierer en del alt efter hvad du skal have lavet. Gulvservice som for eksempel gulvafslibning og gulvafhøvling vil typisk have en fast kvadratmeterpris, som dog kan svinge alt efter hvilket gulvfirma du vælger, træværkets tilstand og beskaffenhed samt hvilken efterbehandling du ønsker. Skal du have lagt et helt nyt gulv kan prisen også være svingende. Det er klart at det er dyrere at få lagt et massivt trægulv i stuen end det er at få etableret et gulv af mikrocement på dit lille københavner badeværelse. Også her er der stor forskel på prisen alt efter hvilken gulvmand du vælger. Samtidig kan der være andre faktorer involveret når du skal have lagt nyt gulv. Det kan være at eksisterende el og VVS installationer skal flyttes eller sløjfes, hvorfor du får behov for en autoriseret fagperson. Og så bliver prisen pludselig en helt anden.

Find billigeste gulvmand nær dig - Få 3 gratis tilbud

Hvor kan jeg finde en billig gulvmand? 

Du bør aldrig vælge den første den bedste – eller billigste – gulvmand. Lige som det er tilfældet med alle andre håndværkere vil der her være en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er dog langt fra sikkert at det gulvfirma, som forlanger den højeste pris for gulvarbejde, er det rette for dig. Som nævn i afsnittet oven for er det vigtigt at din gulvmand kan levere netop det stykke arbejde du efterlyser. Og derfor er det en god idé at gøre sit hjemmearbejde i form af grundig research inden man vælge gulvmand. Her på siden kan du indhente tre uforpligtende tilbud på gulvarbejde eller gulvservice i din bolig. Du indtaster blot oplysninger om opgavens størrelse og karakter samt din adresse. Så vil du inden for få arbejdsdage modtage tilbud fra tre uafhængige gulvfirmaer – klik ind her og læs mere.

 

Hvordan vælger jeg den rette gulvmand?

Som tidligere nævnt bør du altid have styr på det arbejde som skal udføres inden du vælger gulvmand. Hvis du har et helt klart billede af hvilken slags gulvarbejde du ønsker udført er det meget nemmere at vælge præcis det rette gulvfirma til opgaven. Hernæst kan du gå i gang med at udsøge dig de gulvmænd som udfører den ønskede type arbejde. Det er en god idé at vælge en gulvmand i lokal området – så skal vedkommende ikke køre på tværs af landet for at løse din opgave. Du kan med stor fordel besøge de enkelte gulvfirmaers hjemmesider. Her vil du kune se eksempler på tidligere udført arbejde. De fleste gulvfirmaer sørger for at dokumentere deres arbejde med ”før og efter” billeder så du som kunde kan se de flotte resultater.

Mange håndværkere vælger samtidig at lægge udtalelser fra tidligere kunder ud på deres respektive hjemmesider. Vil du være helt sikker på at alle udtalelser kommer med bør du dog opsøge en af de mange online håndværker portaler i stedet. Rundt omkring på det store internet kan du finde mange portaler som er dedikeret til kundernes anmeldelser og bedømmelser af håndværkere i Danmark. Her vil du kunne læse både de positive og de knap så positive udtalelser om gulvmænd i dit område, og på baggrund heraf danne dig et indtryk af disses håndværksmæssige formåen samt service niveau.

 

Skaf tilbud på gulvarbejde i din bolig 

Endelig kan du vælge at invitere den gulvmand, du har i kikkerten, på besøg i dit hjem. Så vil vedkommende kunne skabe et overblik over de opgaver, der skal udføres. Det vil på den måde blive lettere for gulvmanden at udfærdige et tilbud på gulvservice eller gulvarbejde. Og du vil ved samme lejlighed kunne danne dig et indtryk af gulvmanden som person. Du kan altid via denne side indhente skarpe og uforpligtende tilbud på gulvservice eller etablering af nyt gulv i din bolig. Alt hvad du skal gøre er at indtaste data om opgaven. Så vender vi hurtigt tilbage med tre tilbud fra lige så mange gulvfirmaer. 

Få 3 gratis tilbud på gulvarbejde