Få 3 gratis tilbud på Arkitekt arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Arkitekt arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på arkitektfirmaer

Få de bedste tilbud på arkitekt assistance til dit byggeprojekt

Drømmer du om at opføre en tilbydning til din bolig – eller har du planer om en totalt ombygning af dit gamle hus? Så får du selvfølgelig brug for en masse håndværkere, som kan hjælpe dig med at løse opgaven. Du vil med stor sandsynlighed skulle indhente fagfolk fra hele spektret. Hvis din renovering, ombygning eller tilbygning skal udføres helt efter bogen, er det vigtigt at gå grundigt til værks. Du bør aldrig springe over hvor gærdet er lavest, men altid gå efter dygtige og erfarne folk inden for de pågældende faggrupper.

Skal du eksempelvis have opført en beboelig tilføjelse til huset, får du brug for såvel entreprenører og kloakmestre, som kan forestå støbning af fundament og tilslutning af VVS installationer til kloakanlægget, som for murere og tømrere til udførelse af murer og træarbejde samt selvfølgelig en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør. Her er det vigtigt at du udvælger de mest kompetente fagfolk, som har erfaring med netop denne type arbejde.

Det samme gør sig gældende når tilbygningen skal designes. Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten i forbindelse med forarbejdet, men gå efter en erfaren og dygtig arkitekt med ekspertise inden for tilbygning eller ombygning af private boliger.

Få 3 gratis tilbud på en arkitekt

Hvordan kan en arkitekt hjælpe mig?

En arkitekt kan hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed – og sikre at den ikke udarter sig til et sandt mareridt undervejs. Når du lader en arkitekt give en hånd med planlægningen, kan du forvente et smukt og holdbart resultat i form af et harmonisk hjem som matcher alle dine ønsker og præferencer. Det kan, med andre ord, godt betale sig at få en arkitekt på banen inden du kaster dig ud i dit byggeprojekt. Med hjælp fra en arkitekt kan du skabe netop den bolig du – og din eventuelle familie – drømmer om.

Du vil få den bedste rådgivning omkring alt fra byggeprojektets planlægning og udfoldelse til valg af farver og materialer. Din arkitekt kan fungere som sparring partner og inspiration, og kan hjælpe dig med at visualisere dine idéer. En arkitekt er særligt uddannet til at kunne se såvel de store linjer som de små og vigtige detaljer. Derfor er du rigtig godt hjulpet med en arkitekt til hjælp når du skal bygge om eller til.

 

Hvornår skal jeg tilkalde en arkitekt?

Det er en god idé at få fat på arkitekten tidligt i byggeprojektets faser. Du bør faktisk tage kontakt til en arkitekt inden du påbegynder planlægningen, og begynder at bringe alle de oven for nævnte håndværkere på banen. En arkitekt kan nemlig, foruden skitsering af dit nybyggeri, hjælpe dig med alle de praktiske formalia i forbindelse med dette. Hvis du står for at skulle opføre en tilbygning, kræver det nemlig indhentning af byggetilladelse.

Du vil blive overrasket over hvor lidt der skal til førend du har behov for tilsagn fra diverse myndigheder. Opførelse af en overdækket terrasse eller en carport kan sagtens udløse krav om indhentning af tilladelse fra kommunen. Og her kan en arkitekt være til stor hjælp. Samtidig vil arkitekten faktisk kunne fungere som byggeleder. Mange arkitekter fungerer samtidig som en slags entreprenører med kontakt til de håndværkere der skal ind over projektet.

Du kan trygt overlade styringen af dit byggeprojekt til en erfaren arkitekt. På den måde kan du være sikker på at såvel planlægning som afvikling foregår optimalt – og du slipper for selv at skulle svede over dette stykke arbejde.

Find billig arkitekt nær dig

Hvad laver en arkitekt?

I forbindelse med private byggeprojekter kan en arkitekt således spille en endog særdeles vigtig rolle. Ud over det at levere de nødvendige skitser og tegninger til visualisering, kan din arkitekt levere følgende ydelser:


Indhentning af byggetilladelse
Som nævnt er det vigtigt at have de nødvendige tilsagn og tilladelser på plads inden byggeriet går i gang. Når arkitekten har udfærdiget sine skitser, vil disse danne grundlag for en ansøgning om tilladelse til opførelse af byggeriet.


Hjælp til udvælgelse af de rette håndværkere
En arkitekt med mange byggeprojekter på bagen vil have kendskab til – og måske endda et mangeårigt samarbejde med – dygtige og erfarne håndværkere, som med sikkerhed vil kunne løse opgaven til UG med kryds og slange.


Projektledelse i forbindelse med byggeriet
Din arkitekt vil som byggeleder forestå kommunikationen med håndværkerne, og samtidig sørge for at de enkelte opgaver afvikles i den rigtige rækkefølge.


Sikre at samtlige arkitektoniske grundprincipper overholdes, og at konstruktionen er bæredygtig
Når du lader en arkitekt forestå design af dit nybyggeri, kan du være sikker på at du får et holdbart og sikkert resultat. Samtidig kan ansvaret for alle dele af konstruktionen placeres hos din arkitekt – så skulle der gå noget galt, påhviler erstatningspligten arkitekten.

Sikre en rød tråd i design og arkitektur
Endelig er det en af arkitektens fremmeste opgaver at sikre en vis konsistens og kontinuitet i byggeriet, som både skal matche det eksisterende og det omgivende miljø.

Som det fremgår, er en arkitekt en rigtig god investering – i hvert fald hvis du vil være garanteret et stykke smukt og funktionel byggeri. Du kan derfor med stor fordel tage kontakt til en arkitekt når du står for at skulle renovere eller opføre en større tilbygning til din bolig.

 

Hvordan arbejder en arkitekt i forbindelse med privat byggeri?

Måske er du lidt loren ved tanken om at lade en arkitekt forestå skitser og tegninger. Hvad nu hvis din nye tilbygning bliver en afspejling af arkitektens egne visioner, og slet ikke noget i retning af hvad du havde ønsket dig? Men du behøver faktisk ikke at være nervøs. En arkitekt er en samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med at få dine tanker og idéer ned på papir – og ultimativt gøre disse til virkelighed.

Når du tilkalder en arkitekt, vil I som noget af det første gennemgå din nuværende bolig som den er. Arkitekten vil foretage opmålinger af boligen, og gøre sig notater om dennes og den omgivende grunds beskaffenhed. På baggrund af disse optegnelser kan arkitekten komme med forslag og idéer til hvorledes et kommende byggeri kunne tage sig ud. Arkitekten vil tage udgangspunkt i det muliges kunst, og selvfølgelig indregne eventuelle begrænsninger. Disse kan for eksempel være dårlige jordbunds forhold eller byggetekniske mangler ved bygningen. Du har som bygherre selvfølgelig 100% indsigelsesret over for arkitektens påfund. Det er meningen at byggeprojektet skal udfolde sig i et samarbejde mellem dig, din arkitekt, og de håndværkere som skal forestå den praktiske del deraf.

 

Hvad koster en arkitekt?

Prisen på arkitekt hjælp varierer temmelig meget fra firma til firma. Når du indhenter tilbud på arkitekt hjælp bør du altid være så nøjagtig i din beskrivelse af dit byggeprojekt som muligt. Så vil arkitektfirmaet nemlig kunne give det mest nøjagtige prismæssige overslag på den pågældende ydelse. Hvis du vælger at din arkitekt skal fungere som byggeleder på projektet bliver prisen naturligvis en del højere end hvis vedkommende blot skal levere skitser og tegninger. Til gengæld får du så den mest optimale styring af projektet, hvilket kan spare dig for både omkostninger og ærgrelser i det lange løb.

 

Hvordan finder jeg den rette arkitekt? 

Er du på udkig efter en kompetent arkitekt, som kan hjælpe dig med at styre dit byggeprojekt sikkert i mål, bør du se dig godt for. Du bør ikke gå på kompromis med dine høje kvalitetsmæssige standarder – og du bør derfor gøre dit forarbejde grundigt. Du kan for eksempel tage et kig på de lokale arkitektfirmaers hjemmesider. Her kan du danne dig et indtryk af firmaet, og se eksempler på tidligere udført arbejde. Du kan samtidig skabe et overblik over de services, det enkelte arkitektfirma tilbyder.

Du bør altid indhente mere end ét tilbud på arkitekt hjælp. På den måde får du et solidt sammenligningsgrundlag hvad angår såvel ydelser og services som pris niveau de enkelte arkitektfirmaer imellem. Her på siden kan du indhente tre uforpligtende tilbud på arkitekt hjælp fra tre uafhængige arkitektfirmaer. Du skal blot indtaste dine oplysninger samt information om den pågældende opgave. Så vil du inden for få arbejdsdage blive kontaktet med de relevante tilbud.

 

Få 3 gratis tilbud på arkitektfirmaer