Få 3 gratis tilbud på Slamsugning arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Slamsugning arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på kloakrensning eller slamsugning

Find de bedste tilbud på slamsugning

De fleste bolig ejere er bekendt med tilstedeværelsen af kloak rør under matriklen. Den dag i dag er det de færreste boliger som ikke er tilsluttet de offentlige kloakanlæg, og stadig må klare sig med nedsivnings anlæg eller septik tanke. Men det betyder dog ikke at du er helt fri for besøg fra kloakmesteren. Det kan nemlig sagtens vise sig nødvendigt fra tid til anden at rense kloakken op. Foruden alle de underlige ting, folk kan finde på at skylle ud i toilettet (for eksempel vatpinde, hygiejneprodukter, vådservietter, vatrondeller og lignende), kan kloak rørene nemlig sagtens blive tilstoppet af eksempelvis grus, slam, blade og sågar fedt. Og når et rør stopper til, kan det få ganske alvorlige – samt i særdeleshed ildelugtende – følger for beboerne i kvarteret.

Derfor er det en god idé med jævne mellemrum at få spulet kloakken igennem i samme anledning kan det være smart at få inspiceret rørene for skader og læk. Dette gælder både dine egne private kloakrør, som løber under din matrikel, og de rør som forbinder de enkelte boliger på vejen. Det kan nemlig risikere at gå ud over alle hvis blot et enkelt led i kloakken er stoppet eller beskadiget. Er skaden sket, og røret stoppet til af fremmedlegemer, handler det om så hurtigt som muligt at få disse fjernet. Og til dette formål har du brug for en slamsugning.

Få 3 gratis tilbud på slamsugning

Hvem kan udføre en slamsugning?

Slamsugning er blandt de opgaver som sorterer under en autoriseret kloakmester. Måske har du set de store slamsugnings køretøjer køre rundt på veje og gader – de er lette at kende på den rummelige tank, og så spuleslangen som hænger rullet sammen bag på vognen. En slamsugning er en effektiv måde hvorpå man kan oprense et kloak system. Ved en slamsugning opsuges slam, grus, fedt, blade og andet skidt, som med tiden har ophobet sig i kloakrørene.

Der ud over benyttes slamsugning i forbindelse med oprensning af sivebrønde samt tømning af septiktanke. Det er også en kloakmester med speciale inden for slamsugning som sørger for at de mobile toiletter på eksempelvis festivaler bliver tømt efter alle gældende forskrifter. En slamsugning kan med stor fordel kombineres med en spuling af rørene eller kloak anlægget. På den måde kan man sikre at rørene er ganske rene, og dermed skabe de optimale rammer for såvel inspektion som renovering.

Det er vigtigt at du altid kontakter en autoriseret kloakmester hvis kloakken skal renses eller repareres. Det er ikke tilladt for dig som menigmand at kaste dig ud i denne type opgaver. Og du vil desuden efter al sandsynlighed komme til kort hvis du ikke er i besiddelse af det rette udstyr til slamsugning og spuling af kloak.

 

Hvordan foregår en slamsugning?

Til en slamsugning anvendes en maskine med lange rør, som sænkes ned i kloakken og suger det tilstoppende materiale til sig. Slamsugning tages som oftest i brug i forbindelse med total tilstopning af kloakken, hvor en spuling af rørene ikke er tilstrækkeligt. En slamsugning kan eventuelt følges op af en kloak spuling. Til dette formål anvendes en slange, som er forsynet med bagud rettede dyser til højtryksspuling. Disse sørger for at slangen kan ”skubbe” sig ind i kloakrørene, og løsner samtidig skidt og slagger fra rørenes inderside. Ved spuling af kloakrør kan slangen således arbejde sig flere hundrede meter ind i kloakken. Dermed er en kloak spuling et glimrende redskab til rensning af kloak, og kan faktisk med stor fordel anvendes som et forebyggende middel.

 

Hvornår kan jeg få brug for hjælp til slamsugning?

Når der opstår tilstopninger i kloak systemet, er det vigtigt at få en autoriseret kloakmester på banen så hurtigt som det kan lade sig gøre. Tilstoppede kloak rør kan nemlig give anledning til store gener – og når først der er opstået en tilstopning, går der ikke lang tid før virkningerne kan mærkes. Overløb i kloakken vil ikke alene resultere i dårlig lugt. Siver spildevand fra de rør, der løber under din matrikel, ud i din have, kan du risikere alvorlige skader på husets sokkel og fundament. Hvis væde trænger ind i murværket, kan der opstå fugt skader som igen kan føre til skimmelsvamp. Og begynder kloakvandet at trække op gennem husets afløb, for eksempel i brusenichen, kan det have helbredsmæssige konsekvenser for hjemmets beboere.

I tættere bebyggede områder, for eksempel villa eller parcelhus kvarterer, vil de offentlige kloak systemer være forsynet med mange knæk og forgreninger. Dette øger risikoen for ophobet slam, og dermed tilstopning af kloakken. Det anbefales derfor at rørene med jævne mellemrum renses, spules og inspiceres for skader. Og her kan en slamsugning være et ganske glimrende redskab.

 

Vælg den rette kloakmester til udførelse af slamsugning

Uanset om du har brug for hjælp til oprensning af dine private kloak anlæg, eller om du skal have tømt din septik tank eller renset din sivebrønd, bør du vælge en autoriseret kloakmester som residerer i nærheden af din bolig. For det første skal kloakmesteren være i besiddelse af den rette autorisation for at kunne udføre opgaver i forbindelse med rensning og reparation af kloak. Og for det andet er det smart at vælge et lokalt kloakfirma, da du på den måde kan få hurtig hjælp.

Samtidig er det en god idé at vælge en kloakmester som opererer med døgnservice. Så vil du på alle tidspunkter af døgnet kunne forvente kort reaktionstid og hurtig udrykning i tilfælde af akut opståede nødsituationer. Og så behøver du ikke at vente til næst kommende hverdag med at få oprenset eller repareret kloakken.

 

Hvad koster en slamsugning?

Afhængig af hvilke type kloakservice du har brug for, vil timeprisen for en autoriseret kloakmester variere. Typisk vil timeprisen for spuling af kloak ligge på mellem 600 og 900 kroner. Og skal der en decideret slamsugning til kan prisen kravle helt op på 1200 kroner i timen. Oven for stående pris eksempler gælder for kloakservice i hverdagene inden for normal arbejdstid. Har du brug for hjælp til rensning eller slamsugning af kloak i weekenderne eller om aftenen og natten, kan du sagtens risikere at prisen stiger til noget nær det tredobbelte.

Det kan godt betale sig at indgå en service kontrakt med kloakmesteren. Så kan du være sikker på at din kloak med jævne mellemrum bliver renset og inspiceret – og at eventuelle skader hurtigt kan blive udbedret.

 

Indhent tilbud på slamsugning

Hvis du har brug for slamsugning, spuling af kloak eller andre former for kloakservice, bør du altid undersøge markedet nøje. Det kan godt betale sig at kontakte mere end ét kloakfirma når du indhenter tilbud. Hvis du indhenter omtrent tre tilbud på slamsugning og spuling af kloak, vil du kunne danne dig et indtryk af hvilket pris niveau du kan forvente. Og du vil kunne sammenligne de enkelte kloakfirmaer på forskellige parametre, for eksempel service ydelser og timepriser.

Her på siden vil du nemt og hurtigt kunne indhente netop tre gode tilbud på slamsugning og andre former for kloakservice. Du skal blot udfylde formularen med oplysninger omkring opgaven. Så modtager du inden for ganske få hverdage tre uafhængige og selvfølgelig 100% uforpligtende tilbud på kabinescooter fra lige så mange kloakmestre. 

Få renset din kloak - Få 3 gratis tilbud