Få 3 gratis tilbud på Dørtelefon arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Dørtelefon arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på ny dørtelefon

Få de bedste tilbud på nyt dørtelefonanlæg

Er du ansvarlig for at alting i din etage ejendom virker efter hensigten, inklusive diverse sikkerheds foranstaltninger, elevatorer og øvrige anlæg? Så har du sikkert også ansvaret for at de enkelte lejligheders dørtelefoner er fuldt funktionsdygtige. Og da et dørtelefonanlæg med årene bliver slidt, vil det på et tidspunkt kune trænge til en udskiftning. Mange ældre ejendomme er forsynet med ditto dørtelefonanlæg. Disse systemer kan sagtens gå hen og blive forældede, lige som det er tilfældet for ejendommens låsesystem.

Der er flere ulemper ved at have et gammelt og udtjent dørtelefonanlæg. For det første kan de enkelte enheder gå i udu, og for det andet kan selve systemet blive så slidt at alle elementer skal skiftes ud. Og så er det at du lige så godt kan få installeret et helt nyt dørtelefonanlæg. Med et nyt dørtelefonanlæg kan du opnå flere fordele. Du vil ikke modtage så mange klager over dørtelefoner som ikke virker i de enkelte lejligheder, hvilket betyder at du ikke skal bruge tid på løbende at udskifte disse. Beboerne vil opleve en øget sikkerhed. Og samtidig vil du få mulighed for bedre integration mellem dørtelefonanlæg og låsesystem.

 

Få meget mere for pengene med et moderne dørtelefonanlæg

Hvis du alligevel går i tanker om at udskifte det nuværende låsesystem ed et mere moderne et af slagsen – for eksempel et som kan betjenes ved hjælp af kode, token eller fjernbetjening – kan du lige så godt indtænke et teknisk avanceret dørtelefonanlæg i projektet. På den måde kan du slå to fluer med et smæk, og opnå en fremtidssikker løsning som samtidig giver beboerne den maksimale service.

Det er oplagt at kombinere udskiftning af låsesystem med en opgradering af ejendommens dørtelefonanlæg. Et sådant kan nemlig tilbyde beboerne såvel app integration og trådløs betjening som videoovervågning af indgangspartierne, og dermed skabe mere tryghed. Du har, med andre ord, rigtig mange muligheder for at give beboerne i ejendommen den bedst mulige service. Og det behøver ikke engang at koste foreningen en mindre formue – det er blot et spørgsmål om at vælge den rette udbyder.

Få 3 gratis tilbud på ny dørtelefon

Vælg et dørtelefonanlæg med videoovervågning – den moderne og tidssvarende løsning

Mange beboere i etageejendomme føler sig utrygge ved at åbne døren via dørtelefonen. Denne utryghed kan du hjælpe dem med at komme til livs ved at installere et dørtelefonanlæg som giver mulighed for video kontakt med den der ringer på. Det er mere trygt at åbne hoveddøren ved hjælp af sin dørtelefon hvis man kan se hvem det er der ringer på. Især hvis man ikke venter besøg, men gerne vil give reklamebudet eller indsamlerne fra Røde Kors adgang til opgangen, samtidig med at man ønsker at holde uvedkommende væk fra ejendommen.

 

Den trådløse dørtelefon – super service til beboere i større lejligheder eller dårligt gående

Blandt de nyeste skud på stammen inden for dørtelefon løsninger er den trådløse variant. Denne findes i flere versioner, som alle har det til fælles at de er koblet op på det centrale anlæg. Det betyder at dørtelefonen skal kunne sættes op til wifi forbindelse, hvorfor wifi i ejendommen således er en betingelse for at denne løsning kan fungere. Uanset om du har en særskilt enhed til din trådløse dørtelefon, eller om denne opereres ved hjælp af en app som kan installeres på smartphone eller tablet, vil den trådløse model være særligt velegnet til ældre eller andre dårligt gående, som kan have svært ved at komme ud til døren. Med en trådløs dørtelefon kan vedkommende lukke op for hjemmeplejen, Falck, madleverandøren eller andre som har behov for at få adgang til ejendommen. Og den trådløse udgave af en dørtelefon fås selvfølgelig også med video og talk back funktion.

 

Hvad koster et dørtelefonanlæg?

Det er ikke nemt at give den præcise pris på et nyt dørtelefonanlæg. Denne afhænger nemlig af mange faktorer, for eksempel ejendommens størrelse, antallet af lejligheder som skal kobles på det nye dørtelefonanlæg, og selvfølgelig dørtelefonanlæggets type og funktionalitet. Og der ud oversvinger prisen selvfølgelig en del fra leverandør til leverandør. Du skal dog regne med at skulle spendere mindst 1.500 kroner per lejlighed. Dette gælder for et dørtelefonanlæg uden de helt vilde features, altså et system som blot kan hvad det skal kunne i forhold til oplukning af døre og samtale via anlægget.

Den lave pris er betinget af at der allerede er etableret kabler som kan anvendes til formålet. Skal der trækkes nye kabler, bliver prisen noget højere. Og det samme gør sig gældende hvis dørtelefonanlægget skal være af den mere avancerede type. Du vil muligvis kunne opnå rabat på installering af dørtelefonanlæg hvis denne sker i forbindelse med etablering af nyt låsesystem. Det er under alle omstændigheder en god idé at tjekke med udbyderen af låsesystemet om han kan hjælpe dig med en dørtelefon løsning.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med etablering af dørtelefonanlæg?

Inden du går i gang med at indkøbe et nyt dørtelefonanlæg til boligforeningen bør du gøre dit forarbejde grundigt. Det er vigtigt at du er klar over præcis hvilken løsning du ønsker, så du har et klart billede af omkostningerne forbundet hermed – og at resten af foreningen er enige i denne beslutning. Skal der for eksempel trækkes nye kabler i forbindelse med etablering af dørtelefonanlæg kan det som nævnt gå hen og blive temmelig dyrt med et nyt dørtelefonanlæg. Derfor bør du sikre dig at der er konsensus om løsningen inden du sætter i værk, så du ikke vælter foreningens budget.

 

Hvem kan levere og installere et nyt dørtelefonanlæg?

Der findes mange leverandører af dørtelefonanlæg i Danmark. De fleste af disse er enten låsesmede, sikkerhedsfirmaer eller el installatør virksomheder som har specialiseret sig inden for denne type opgaver. Du bør altid tjekke din fremtidige leverandørs referencer og ekspertiser inden du indhenter et tilbud på dørtelefonanlæg. I den anledning kan du med stor fordel tjekke de enkelte leverandørers hjemmesider for at se eksempler på tidligere udført arbejde. Dette vil give dig et godt billede af hvad du kan forvente fra leverandørens side, og hvilket prisleje leverandøren holder.

Et mere retvisende billede af leverandørens service niveau kan du få ved at søge på vedkommende på en af de mange håndværker portaler der findes online. På disse portaler kan du finde bedømmelser og anmeldelser af fagfolk inden for alle brancher. Her har tidligere kunder – såvel de tilfredse som de knap så fornøjede – givet deres mening til kende. Derfor vil du her kunne danne dig et mere helstøbt indtryk af leverandøren.

 

Indhent gode tilbud på montering og installering af dørtelefonanlæg

Når du har fundet gode leverandører i form af el installatører, låsesmede eller sikkerhedsfirmaer i nærheden af dig, kan du gå i gang med at indhente tilbud på dørtelefonanlæg. Her er det vigtigt at du indhenter mere end ét tilbud. Faktisk bør du som minimum indhente tre tilbud. På den måde er du sikret et solidt sammenlignings grundlag, og får samtidig mulighed for at skabe dig et overblik over de enkelte leverandørers ydelser og service.

Her på siden kan du nemt og hurtigt indhente tre forskellige tilbud på dørtelefonanlæg. Det er blot at indtaste oplysninger om ejendommens størrelse og antallet af lejligheder. Så vil du inden for få hverdage modtage tilbud fra tre forskellige udbydere af dørtelefonanlæg.

Få 3 gratis tilbud på dørtelefonanlæg