Få 3 gratis tilbud på Altan arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Altan arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på en ny altan

Få gode tilbud på etablering af altan

Går du i overvejelser omkring renovering eller udbygning af din bolig? Så bør du overveje om ikke du skulle anlægge en lækker altan. De fleste boliger – etplans huse selvfølgelig undtaget – kan bære en altan. Altaner fås nemlig i mange forskellige størrelser, og vil i langt de fleste tilfælde føje værdi til huset eller lejligheden nærmest uanset udformningen. Med en altan kan du nemlig få meget mere lys og luft ind i din bolig. Og selv de mindste altaner giver gode muligheder. Der er dog mange overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med etablering af en altan. I det følgende kan du blive klogere på hvad det vil sige at bygge en altan, og hvad dette arbejde indebærer.

 

Hvem kan bygge en altan?

Der er flere muligheder i forbindelse med opførelse af altan. Hvis du har dit eget hus vil du i høj grd selv kunne bestemme når det gælder altanens størrelse og udformning. Det er en god idé at få hjælp fra en arkitekt i forbindelse med opførelse af denne type byggeri. Du kan vælge at kontakte et byggefirma med særligt speciale inden for altaner og terrasser. Et sådant firma vil kunne hjælpe dig med indhentning af diverse tilladelser, undersøgelse af de relevante regler inden for området, og koordinering af de håndværkere som skal ind over projektet. Det være sig for eksempel tømrere, murere, blikkenslagere eller andre som kan bidrage til et flot resultat af dit altan projekt.

Skal du have opført en altan på en lejlighed i en fleretagers beboelsesejendom i et urbant område skal der et professionelt altan firma på banen. Samtidig er det vigtigt at alle i ejendommen er enige om at det er smart med altaner. Som regel vil beslutningen om opførelse af altan gå gennem bestyrelsen, som så foretager indhentning af de nødvendige tilladelser. Og hvis flere beboere i ejendommen slår sig sammen omkring et fælles altan projekt vil de enkelte altaner blive billigere, samtidig med at de enkelte beboere kan være sikre på at etablering af altan foregår efter alle gældende forskrifter. Du bør altid gøre dit forarbejde grundigt når du skal have bygget en altan. Det er selvfølgelig no go selv at forestå opførelse af altan. Det er vigtigt at du har de rette fagfolk på sagen – ellers løber du simpelt hen alt for høj en risiko.

 

Hvad koster en altan?

Prisen på etablering af en altan kan i sagens natur variere en hel del alt efter bygningens beskaffenhed, altanens størrelse og type, og så de materialer som skal anvendes i forbindelse med projektet. Derfor kan det være svært at angive en fast pris på en altan. Det er desuden som nævnt muligt at opnå rabat på altan byggeri hvis I er flere i en ejendom som splejser om udgiften. Og det er klart at en stor og flot anlagt altan med masser af skræddersyede finesser er en del dyrere at opføre end en færdigbygget altan bestående af elementer som blot skal monteres, hvilket ofte er tilfældet når det gælder altaner på byejendomme.

Det kan altid godt betale sig at indhente flere tilbud fra byggefirmaer og altan firmaer. På den måde kan du danne dig et indtryk af det generelle pris leje for denne type opgaver, og få yderligere information om de respektive firmaers produkter og ydelser. Her på siden kan du nemt og hurtigt indhente tre forskellige tilbud på etablering af altan fra tre uafhængige udbydere. Du skal blot indtaste data omkring dit projekt samt din boligs beliggenhed. Så vil du efter få dage modtage de tre tilbud som selvfølgelig er 100% uforpligtende. Klik ind og læs mere her.

Få 3 gratis tilbud på en altan til lejlighed eller hus

Hvilken type altan skal jeg vælge?

Som beskrevet oven for er der forskel på prisen alt efter hvilken type altan du skal have opført. Samtidig kan der være regler som foreskriver at størrelsen på din altan ikke må overskride et vist maksimum.

 

Til alt held fås altaner i flere forskellige størrelser og udformninger. Det betyder at du har noget at vælge imellem når du står for at skulle have monteret en altan. Du kan for eksempel vælge imellem

 

Franske altaner
En fransk altan er i bund og grund en altandør uden nogen afsats. Det er dog vældig hyggeligt med en fransk altan, da du får mulighed for at montere en altankasse på balustraden foran altandøren. Du vil om sommeren kunne åbne dørene på vid gab og invitere sommeren inden for. Og om vinteren får du ekstra udbytte af de sparsomme solskins timer.

 

Spansk altan
Til en spansk altan hører en meget lille afsats, hvorved denne type altan adskiller sig fra den franske af slagsen. Du kan muligvis få plads til en enkelt klapstol på din spanske altan. Og du kan under alle omstændigheder ruge den til opbevaring af plantekrukker om sommeren eller kolde drikkevarer om vinteren.

 

Færdigbygget altan
En færdigbygget altan er en altan som består af elementer der blot skal samles til en altan i den ønskede størrelse. Mange danske altan firmaer har specialiseret sig i færdigbyggede altaner som matcher de standard mål der er udstukket af kommunen for forskellige ejendoms typer. Med en færdigbygget altan får du en solid, funktionel og vældig pæn altan som sagtens kan rumme både hygge og planter.

- Det er vigtigt at du undersøger reglerne for opførelse af altan i dit lokalområde. Samtidig bør du tjekke om facaden på din bygning eventuelt er fredet – for så er det helt udelukket at montere en altan. Og du skal altid have professionelle håndværkere til at sætte altan op.

 

Find det rette altan firma når du skal have altan på dit hus eller din lejlighed

Når du skal vælge det altan firma eller byggefirma som skal forestå opførelse af din altan er det vigtigt at du overvejer hvad det er du ønsker. Foretrækker du en billig løsning med en færdigbygget altan som kan monteres i løbet af nul komma fem? Eller drømmer du om en arkitekt tegnet altan som er særligt designet og konstrueret til netop dit hus? Er du helt på det rene med dine ønsker og præferencer hvad angår opførelse af altan kan du gå i gang med at undersøge mulighederne. Det er altid en god idé at finde et håndværker firma som residerer i dit lokal område. Så undgår du at håndværkeren eller byggefirmaet skal bruge unødig lang tid på kørsel.

Dernæst kan du med stor fordel tjekke det pågældende firmas hjemmeside. Her vil du kunne se eksempler på tidligere udført arbejde i form af altaner på forskellige typer huse, og læse kundernes udsagn angående arbejdet. Du kan også konsultere en af de mange håndværker portaler på nettet hvor såvel positive som knap så positive anmeldelser og bedømmelser af håndværkere mangfoldiggøres. Så er du sikker på at kunne danne dig et retvisende billede af det pågældende altan firmas troværdighed og faglige kunnen.

Du bør som nævnt altid indhente mere end ét tilbud på altan opførelse. Her på siden har du mulighed for at få tilbud på altan gennem tre forskellige firmaer som kan forestå opførelse af altaner i dit lokal område. Klik ind og læs mere, og indhent dine uforpligtende altan tilbud her.

Indhent 3 gratis tilbud på en altan