Få 3 gratis tilbud på Vinduespudser arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Vinduespudser arbejde i hele landet


Få 3 tilbud på vinduespudser

Find tilbud på hjælp fra vinduespudser

Rengøring af din private bolig eller dine erhvervslokaler er en vigtig forudsætning for daglig trivsel. Alle foretrækker et rent og hygiejnisk miljø, uanset om det gælder hjemlig hygge, eller når det handler om de mange timer vi på daglig basis tilbringer på arbejdspladsen. Har du ikke tid til selv at gøre rent, vil det være oplagt at hyre professionel rengøringshjælp til formålet. Og har du ikke tid eller overskud til på ugentlig basis at vaske og polere vinduerne i dit eget hus eller dine kontorer, giver det mening at få fat på en dygtig vinduespudser.

Få 3 gratis tilbud på en vinduespudser

Hvad laver en vinduespudser?

En vinduespudser beskæftiger sig, som navnet måske nok kan antyde, med rengøring af vinduer. Dette kan foregå i privat eller erhvervsmæssigt regi, og på mange forskellige måder. Der findes mindre vinduespudser firmaer som udelukkende beskæftiger sig med vask og polering af vinduer i private boliger – og kun i stueplan eller første sals niveau, hvis vinduerne kan nås med en stige udefra. Samtidig er der mange rengøringsfirmaer som tilbyder vinduespolering som en del af deres service, på lignende vilkår.

En sådan vinduespudser vil typisk benytte sig af helt almindeligt vand og sæbe, samt eventuelt et middel til rengøring af vinduer som kan købes i et supermarked. Denne form for vinduespudser er ganske fint hvis du har et hus af normal størrelse uden mange vinduer eller store vinduespartier. Skal du der imod have vasket og poleret samtlige vinduer i dit kontor domicil, skal der en professionel vinduespudser på banen. En sådan vinduespudser vil kunne rengøre vinduerne ved hjælp af særligt materiel, som kan tælle lifte, teleskop stænger og professionelle vinduespolerings anlæg.

Sidst nævnte er især populære på grund af det lave vand forbrug. Samtidig benytter et sådant anlæg minimale mængder af rengøringsmiddel, hvilket er skånsomt over for miljøet. Og resultatet bliver mindst lige så flot og skinnende som ved manuel vaske og polering.

 

Hvornår har jeg brug for en vinduespudser?

Som nævnt oven for er det ikke alles drømmetjans at pudse vinduer. Det betyder at vinduer hurtigt gror til i snavs, og at skidtet ophober sig i vinduesrammerne. Især vinduer i boliger med beliggenhed i tæt trafikerede områder bliver hurtigt grimme at se på, som følge af luftforurening. Hvis dine vinduer er nået til det punkt, er det på tide at tilkalde en dygtig vinduespudser. Han eller hun vil hurtigt kunne få has på de grimme striber og aflejringer af snavs, som gør vinduerne matte og uigennemsigtige. Ønsker du at undgå snavsede ruder i fremtiden, bør du lave en fast aftale med din vinduespudser. Hvis vinduerne blot bliver pudset en gang om ugen, kan du være sikker på at de til hver en tid er smukke og skinnende – og at dine vinduesrammer er fri for ophobet snavs.

 

Professionel vinduespudser til erhverv

Hvis du vil være sikker på at dine erhvervslokaler altid tager sig pæne og præsentable ud, sørger du naturligvis for at de bliver rengjort på regelmæssig basis. Rengøring af kontorer samt fælles områder og selvfølgelig de sanitære faciliteter har stor betydning for medarbejdernes trivsel. Samtidig er det rart at kunne præsentere pæne, rengjorte lokaler når kunder eller samarbejdspartnere kommer på besøg. Det styrker et samlet indtryk af virksomheden som én der har styr på sagerne.

Derfor er det også vigtigt at vinduerne er flotte og transparente. Dine medarbejdere vil med sikkerhed sætte pris på rene vinduer, som lukker dagslyset ind i kontor lokalerne. Og besøgende vil kunne beundre de skinnende vinduer både udefra og indefra hvis du sørger for at der med jævne mellemrum kommer en professionel vinduespudser forbi.

En vinduespudser med speciale inden for vask og polering af vinduer i etage ejendomme vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne frembringe flotte resultater i form af strålende rene vinduer. Uanset hvor mange etager dine erhvervslokaler tæller, vil en vinduespudser med udstyret i orden kunne få samtlige vinduer til at stråle – også dem på de øverste etager, som kan nås ved hjælp af lift, stige eller teleskop stænger.

Et professionelt vinduespudser firma vil være i besiddelse af det helt rigtige moderne udstyr til vask af vinduer. Blandt de seneste opfindelser inden for dette område er de moderne vinduespudser anlæg. Den dag i dag leveres vinduespudser anlæg med automatisk opvarmning af vandet til en temperatur på cirka halvfjerds grader. Denne temperatur er ideel til vask og polering af vinduer, idet halvfjerds grader varmt vand på effektiv vis fjerner snavs uden at beskadige hverken rude eller vinduesramme.

Når en vinduespudser anvender et vinduespudser anlæg, vil mængden af såvel vand som rengøringsmiddel anvendt i forbindelse med vinduespudsning minimeres. Derfor vil du kunne få udført vask af vinduer uden at det går ud over vores alle sammens fælles miljø.

Få 3 gratis tilbud på vinduespudser

Indvendig og udvendig pudsning og polering af vinduer

Når du laver en aftale om vinduespolering med en professionel vinduespudser, er det en god idé at tilpasse aftalen virksomhedens behov. Du kan for eksempel vælge at få vasket den udvendige del af vinduerne med bestemte intervaller, samtidig med at vinduerne hyppigere pudses indvendig. Langt de fleste vinduespudser firmaer er indstillet på at udfærdige skræddersyede aftaler med kunderne. Det betyder at du ikke behøver at tage til takke med en one size fits all løsning når du allierer dig med en vinduespudser.

Du og vinduespudseren kan i fællesskab beslutte hvor hyppigt der skal vaskes vinduer indvendig og udvendig. Mange vinduespudser firmaer ynder at tilrettelægge arbejdet således at de opererer i begrænsede områder på bestemte tidspunkter, hvilket igen sparer transport og dermed CO2 udledning – til glæde for klima og miljø.

 

Hvorfor skal jeg bruge en professionel vinduespudser?

Måske tænker du at det lyder som overkill med en professionel vinduespudser – især hvis du kun har et begrænset antal vinduer. Det kan for eksempel være at det blot drejer sig om facade vinduer i din butik, eller ganske få vinduer i væggen ud mod gården fra dit kontor. Du mener dig måske fint i stand til selv at varetage vask og pudsning af dine vinduer – og så er de penge sparet. Men her skal du huske at det faktisk godt kan gå hen og blive en mere krævende opgave end du måske lige umiddelbart tror.

Facadevinduer i en butik, der vender ud mod en trafikret gade, bliver hurtigt både nussede og grimede at se på. Skal du afse tid til vinduespudsning flere gange om ugen, tager det tid fra de øvrige arbejdsopgaver. Og det er på ingen måde sikkert at du vil kunne opnå et lige så smukt resultat som en professionel vinduespudser.

 

Rene vinduer betyder mere salg

Der ud over kan vinduernes udseende have stor betydning for din forretning. Grimme og snavsede vinduer kan for det første forhindre potentielle kunder i at se din vinduesudstilling, for det andet rent faktisk skræmme dem væk. Hvis vinduerne ikke er rengjorte og indbydende, er der jo ingen garanti for at resten af butikken holder en god hygiejne standard. Du vil med stor sandsynlighed finde, at udgiften til en dygtig, professionel vinduespudser er penge rigtig godt givet ud. Du slipper for selv at skulle bruge tid på at vaske og polere vinduer. Du er sikret flotte og gennemsigtige ruder, som giver kunderne mulighed for at beskue din butik udefra. Og din butik vil fremstå nydelig for alle udefra kommende.

 

Vælg den rette vinduespudser

Som nævnt kan der være stor forskel på vinduespudser firmaer og de services de tilbyder. Skal du blot have vasket vinduer i dit private hjem fra tid til anden, kan du med fordel vælge et lille lokalt vinduespudser eller rengøringsfirma. Men er dine behov mere omfattende, bør du lave en fast aftale med en professionel vinduespudser som har det rette udstyr. Du kan med stor fordel besøge de enkelte vinduespudser firmaers hjemmeside, og ad dén vej danne dig et indtryk af disse. Du vil på hjemmesiden kunne læse mere om vinduespudserens specialer, og bedømme om det er netop dem du efterspørger.

Samtidig er det en god idé at aflægge diverse portaler til anmeldelse og bedømmelse af håndværkere, fagfolk og service virksomheder en visit. Her vil du kunne læse om tidligere kunders oplevelser med de pågældende vinduespudser- eller rengøringsfirma – såvel de positive som de knap så begejstrede – og på baggrund heraf danne dig et mere helstøbt bilede af virksomheden.

 

Hvad koster en vinduespudser?

Prisen på vinduespolering eller vask af vinduer ved en professionel vinduespudser afhænger selvfølgelig en del af opgavens type og omfang. Du bør altid forsyne din vinduespudser med så mange oplysninger omkring opgaven som overhovedet muligt, for eksempel antallet af vinduer og etager samt den ønskede hyppighed af vinduespudsningen. En vinduespudser vil altid bestræbe sig på at give dig et rigtig godt tilbud på vinduespolering eller vinduesvask. Tilbuddet vil selvfølgelig blive allerbedst hvis du sørger for at lave en fast aftale med det pågældende firma.

 

Indhent gode tilbud på pudsning af vinduer

Det er altid smart at indhente mere end ét tilbud når det handler om håndværk eller service. Med tre tilbud på vinduespudsning vil du have et stærkt sammenligningsgrundlag, og samtidig et godt overblik over pris og tjenester fra den enkelte vinduespudser. Du kan her på siden indhente tre skarpe tilbud på vinduespudsning fra lige så mange uafhængige vinduespudserfirmaer. Indtast oplysninger omkring opgavens type og omfang – så modtager du inden for få hverdage tre tilbud på vask og polering af vinduer.

Trænger dine ruder til en vask? Få 3 gratis tilbud