Få 3 gratis tilbud på Snedker arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Snedker arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på en tømre

Få tilbud på snedker hjælp

Skal boligen bygges om, eller har du planer om at opføre en tilbygning til dit hus? Så får du brug for gode håndværkere og fagfolk, som kan hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. Ønsker du dig en beboelig tilbygning, eller er det dit nuværende hus, der skal renoveres, er det altid en god idé på forhånd at lægge en udførlig plan for arbejdet. Du vil nemlig sandsynligvis få brug for mange forskellige håndværkere til netop dette formål – flere end hvis der blot skulle opføres en træterrasse eller en havemur.

Du kommer nok ikke udenom at skulle søge assistance fra fagpersoner så som autoriserede VVS installatører og ditto el installatører. Der ud over får du brug for hjælp fra en murer eller en tømrer, hvis konstruktionen i bygningen  skal ændres. Og endelig kan der blive behov for at få en snedker på banen.

 

Hvad laver en snedker?

En snedker er en faguddannet håndværker, som for de flestes vedkommende beskæftiger sig med arbejde i træ. Der findes forskellige retninger inden for snedker faget, her under møbelsnedker, bygningssnedker, maskinsnedker og modelsnedker. Når du står for at skulle opføre en bygning, er det en bygningssnedker du skal have fat på. Det er nemlig bygningssnedkeren som forestår fremstilling og tilpasning af døre, dørkarme, vinduesrammer og lignende træværk i private boliger.

I modsætning til en tømrer, som varetager trækonstruktion og lignende, er det en snedker som tager sig af de kønne detaljer, en smuk fyldningsdør eller et perfekt tilpasset vinduesparti kan i reglen tilskrives en dygtig snedker. Når det så er sag, er skillelinjen mellem tømrer og snedker temmelig flydende. Du finder ofte bygningssnedkere ansat i tømrer virksomheder, idet de to faggrupper som oftest arbejder sammen omkring at skabe flotte resultater i træværk.

 

Blandt snedkerens forskellige opgaver finder du

Fremstilling af bygningselementer i træværk – for eksempel døre og vinduer

Tilpasning af døre og vinduer til nybyggede huse

Restaurering og istandsættelse af ældre træværk

Rådgivning omkring valg af træsorter, efterbehandling med videre

Der ud over er der mange snedkere som har specialiseret sig inden for fremstilling af hele køkkener – de såkaldte snedkerkøkkener. Når du får en snedker til at forestå design og konstruktion af dit køkken, kan du være sikker på et køkken hvor møbler og elementer indgår i perfekt harmoni.

Endelig kan du gøre brug af en møbelsnedker, hvis du ønsker dig specialfremstillede møbler til stuer og værelser. Det kan være at du gerne vil have opført en flot hems, eller at spisestuen skal beriges med et super lækkert og helt unikt plankebord. Til det formål skal der en møbelsnedker på banen – og sådan én kan hurtigt vise sig at være alle pengene værd. Du får et smukt resultat som bærer præg af professionel udførelse, og som kan holde i mange år fremover.

 

Hvornår får jeg brug for en snedker?

Som nævnt i afsnittet oven for, er det en snedker der hjælper med at udforme og tilpasse træ-elementer i din bolig. Snedkeren hører således til blandt de af håndværkerne som er med til at sætte det afgørende finish på din bolig, her under også glarmesteren og maleren. Hvad end det drejer sig om døre, vinduer eller hele køkkener, er det altid en god idé at få snedkeren ind over projektet allerede tidligt i processen. På den måde vil du kunne få sikkerhed for at dit snedker arbejde går i tråd med de øvrige opgaver der skal løses i forbindelse med renoveringen eller nybyggeriet. Samtidig vil snedkeren kunne komme med sine idéer og rådgivning omkring design og konstruktion samt valg af materialer. Du kan sammen med din snedker udarbejde skitser, som giver dig et visuelt billede af det færdige resultat.

 

Hvordan vælger jeg den rette snedker?

Det er altid en god idé at se sig godt for når man er på jagt efter håndværkere – og dette gælder også den snedker som skal hjælpe dig med dit træarbejde. På den måde er du sikker på at foretage det bedste valg, og øger dermed chancen for et smukt og holdbart resultat. Du bør først og fremmest sætte dig ind i den enkelte snedkers ekspertise og kompetence områder. Dette kan du gøre ved at tage et kig på snedkerens hjemmeside. Her vil du kunne få et godt indtryk af snedkeren, idet de fleste håndværkere på deres hjemmesider præsenterer eksempler på tidligere udført arbejde.

Du kan også slå et smut omkring en af de mange håndværker portaler der findes rundt omkring på det store internet. På disse portaler får tidligere kunder mulighed for at bedømme og anmelde håndværkere. Her vil du kunne læse alle typer udsag fra tidligere kunder, både de glade og tilfredse og de mere mellemfornøjede. Dette kan bidrage til et mere nuanceret billede af den pågældende håndværkers service niveau.

Sidst, men ikke mindst, bør du tjekke at snedkeren er medlem af en anerkendt branche forening som for eksempel Dansk Håndværks Håndværkergaranti. Dette er din sikkerhed for et stykke vel udført snedker arbejde – og for at der er en garanti eller forsikring som i modsat fald gør sig gældende.

 

Hold en god dialog med din snedker

Du bør altid tage dig tid til at tale med din snedker inden opgaven påbegyndes. Så kan du nemlig sikre dig at I er i øjenhøjde, og at snedkeren lytter efter dine ønsker og præferencer. Derfor bør du invitere snedkeren på besøg i din bolig. På den måde kan han eller hun danne sig et indtryk af opgavens omfang og karakter, hvilket kan lægges til grund for et realistisk pris overslag i det følgende tilbud.

Samtidig kan du få snedkerens idéer og råd til mulige løsninger. En dygtig snedker med mange års erfaring vil altid kunne yde kvalificeret rådgivning. Og er du heldig, vil snedkeren kunne inspirere dig i en retning du måske ikke selv havde tænkt over.

 

Hvad koster en snedker?

Som hovedregel skal du regne med at en snedker koster omtrent 400 kroner i timen eksklusive moms. Dertil skal du så lægge udgiften til de materialer der skal anvendes i forbindelse med dit snedker arbejde. De fleste snedker virksomheder vil foretrække at levere et samlet tilbud på hele opgaven. Tilbuddet vil inkludere såvel timelønninger som materialer. Dermed får du et retvisende billede af de udgifter du skal regne med at bekoste på snedker arbejdet.

 

Indhent flere tilbud på snedker arbejde

Du bør som hovedregel altid indhente omtrent tre tilbud på håndværker hjælp. Du vil med tre tilbud have et fornuftigt grundlag for sammenligning af de forskellige håndværkere på parametre så som pris og service ydelser. Og samtidig vil du kunne danne dig et overblik over hvad snedker arbejde egentlig koster. Hvis du ønsker nemt og hurtigt at indhente tre tilbud på snedker arbejde, kan du gøre det her på siden. Det er blot at indtaste oplysninger vedrørende opgavens art og omfang samt dine personlige data. Så vil tre uafhængige snedker firmaer vende tilbage til dig i løbet af få arbejdsdage med hvert deres selvfølgelig 10% uforpligtende tilbud. Klik ind og få yderligere information her.