Få 3 gratis tilbud på Nedrivningsfirma arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Nedrivningsfirma arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på din nedrivningsopgave

Lad et nedrivningsfirma gøre din boligdrøm til virkelighed

Står du for at skulle bygge det hus som skal være dit og din families fremtidige hjem? Så kan du sikkert ikke vente med at komme i gang. Det tager trods alt omtrent et halvt år at bygge et hus fra bunden, hvis alle detaljer skal være 100% på plads fra starten. En entreprenør eller et byggefirma skal kontaktes, og der skal indgås aftale om arbejdets karakter og omfang. Der skal blandt andet indhentes byggetilladelser og i det hele taget udføres masser af forudgående arbejde. Alt afhængigt af jordbundsforholdene samt karakteren af dit byggeri vil opførelse af hus på egen grund være en relativt langstrakt affære.

Hvis du køber en grund som allerede er udlagt til byggeri vil det tage knap så lang tid – og er det et typehus, du skal have opført, kan du også godt barbere et par måneder af tidsplanen. Men hvis der allerede står et hus på grunden skal du først sørge for at dette bliver revet ned efter alle gældende forskrifter, og de enkelte dele bortskaffet på behørig vis.

 

Få hjælp til nedrivning af hus hos et nedrivningsfirma

Selv om det kan virke enkelt, er det at rive et hus ned ikke bare et spørgsmål om at starte fra en ende af med en kædesav og en lægtehammer. Der er faktisk temmelig mange regler der skal følges når det gælder om at fjerne en bygning på forsvarlig vis. Når et hus skal rives ned skal processen planlægges nøje. Der skal indhentes tilladelse til nedrivning fra kommunen – og du skal sikre dig at ejendommen, eller dele heraf, ikke er omfattet af nogen form for fredning.

Der ud over er det temmelig hårdt arbejde at bryde selv et lille hus ned. Du skal blandt andet være opmærksom på regler for genanvendelse af byggematerialer og bortskaffelse af byggeaffald. Dette skal ske ad officielle kanaler, og du skal kunne dokumentere at du har deponeret såvel affald som genanvendelige materialer efter gældende lovgivning. Endelig vil et nedrivningsfirma altid tage det fulde ansvar for nedrivningen, med alt hvad denne indebærer. Og derfor bør du overlade denne opgave til et nedrivningsfirma.

Få 3 gratis tilbud på din nedrivningsopgave

Hvad laver et nedrivningsfirma?

Et nedrivningsfirma, eller et bedbrydningsfirma som et sådant også kaldes, beskæftiger sig primært med nedrivning af bygninger og anlæg. Da dette er en omstændelig affære findes der faktisk deciderede nedriver uddannelser, som henvender sig såvel til faglærte håndværkere inden for byggebranchen som til ufaglærte.

Nedrivningsfirmaets hovedkompetencer spænder over et temmelig bredt felt som inkluderer

1. Viden om lovgivning og miljøforhold

2. Kendskab til byggematerialer og behandling af disse

3. Bred erfaring med bygninger og bygningstyper, og disse stabilitet

4. Operationel betjening af maskiner til nedrivning (for eksempel gaffeltruck, kran og entreprenør maskiner)

5. Viden om genbrug og genanvendelse af byggeaffald og materialer

6. Ekspertise inden for sanering, renovering og istandsættelse

 

Hvorfor skal jeg hyre et nedrivningsfirma?

Den åbenlyse fordel ved at lade et nedrivningsfirma forestå nedrivning af det gamle hus er selvfølgelig at du slipper for at gøre det tunge og omstændelige arbejde selv. Skal du rive hele huset ned på egen hånd vil det tage meget længere tid – og du vil hurtigt opdage hvor omfattende denne opgave egentlig er. Når du overlader opgaven med nedrivning af et eksisterende hus til et nedrivningsfirma kan du være sikker på at denne bliver løst til rent UG med kryds og slange. Et nedrivningsfirma vil foretage nedrivningen efter bogen, og sørge for at hele processen forløber planmæssigt.

Samtidig vil et nedrivningsfirma have adgang til det maskinel som skal avendes i forbindelse med nedrivning af bygninger. Og et nedrivningsfirma har selvfølgelig kontakt til skrothandlere, erhvervs genbrugspladser og grusgrave hvor affald og genanvendelige materialer kan deponeres. Et professionelt nedrivningsfirma vil altid forestå indhentning af tilladelser samt anmeldelse af nedrivning. Disse foranstaltninger er essentielle hvis du ønsker at undgå grimme overraskelser, for eksempel i form af bøder eller repressalier fra kommune eller naboer.

Du kan være helt sikker på at et professionelt nedrivningsfirma har styr på alt hvad der vedrører sikkerhed og arbejdsmiljø. Selv et beskadiget eller meget gammelt hus, som af samme grund kan være vakkelvornt i konstruktionen, vil på sikker vis blive fjernet. Og et nedrivningsfirma vil altid efterlade din grund klar til dit nye byggeprojekt.

 

Hvad koster et nedrivningsfirma?

Prisen på nedrivning af en bygning kan i sagens natur svinge en del afhængig af bygningens størrelse og disposition. Det er klart at det er dyrere at rive en større landejendom ned end et typisk etplans familiehus fra halvfjerdserne. Hvis der er brugt mange forskellige materialer i forbindelse med opførelse af bygningen vil nedrivnings arbejdet også blive mere krævende, og dermed omkostningstungt. Det betyder nemlig at der er flere materialer som skal sorteres og derpå deponeres.

En drilsk tagkonstruktion eller omfattende armering af mure og vægge kan også spille ind på prisen.  Er der anvendt farlige materialer som for eksempel asbest, bly eller PCB vil dette også spille ind. Og er der flere etager på huset vil dette selvfølgelig også blive dyrere at få revet ned. Selv om det kan koste mere end 100.000 kroner at få revet et hus ned vil det i langt de fleste tilfælde bedre kunne betale sig end at lade huset stå og renovere dette fra kælder til kvist. Mange gamle huse lader sig ikke energi optimere i samme grad som helt nybyggede huse.

Du vil således kunne spare mange penge i forbindelse med eksempelvis opvarmning hvis du fjerner det gamle hus og bygger et mere moderne et af slagsen. Du vil samtidig slippe for et stort og omfattende istandsættelsesarbejde – og dit nye hjem vil blive en del mindre tidskrævende når det gælder løbende vedligeholdelse. Det betyder at nedrivningen har tjent sig selv hjem i løbet af forholdsvis kort tid. Og du vil stå i en bedre situation hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge huset. Her på siden kan du indhente tilbud på nedrivning af hus fra tre forskellige nedrivningsfirmaer. Du skal blot indtaste oplysninger omkring opgaven og dennes omfang. Så vil du inden for få dage modtage tilbud fra nedrivningsfirmaer i nærheden af dig.

 

Hvordan finder jeg det rette nedrivningsfirma?

Når du skal vælge hvilket nedrivningsfirma som skal forestå nedrivningen af huset på din nye grund bør du først og fremmest tænke geografisk. Det er en ubetinget fordel at vælge et nedrivningsfirma som residerer tæt på det område hvor huset har sin beliggenhed. Det er samtidig en god idé at tage et kig på firmaets hjemmeside. Her kan du danne dig et indtryk af firmaets erfaringsgrundlag og ekspertise. Du kan se eksempler på udført arbejde, og læse om selve nedrivnings processen. Og du vil kunne læse udtalelser fra tidligere kunder angående deres tilfredshed med det udførte arbejde.

Hvis du vil være sikker på uvildige bedømmelser af firmaet kan du anvende en af de mange danske håndværker portaler. Her kan du læse anmeldelser og bedømmelser af tømrere, malere, VVS’ere, elektrikere, murer og andre fagfolk – både de positive og de mindre begejstrede af slagsen. Dette giver et mere retvisende billede af tidligere kunders tilfredshed med tjenesterne.

Endelig kan du med stor fordel invitere det nedrivningsfirma, du har i kikkerten, en tur forbi det hus der skal rives ned. På den måde kan håndværkeren danne sig et rigtig godt indtryk af hvilken opgave der skal løses, og på baggrund af dette indtryk udfærdige et godt tilbud på nedrivning. Samtidig kan du bedømme om du er på bølgelængde med nedriveren, og dermed tage stilling til om det er netop dette nedrivningsfirma som skal forestå nedrivning af huset.

 

Få tre gode tilbud på nedrivning af det gamle hus

Det er altid smart at indhente mere end ét tilbud på nedrivning. Hvis du er i tvivl om pris niveau og de services, som udføres i forbindelse med en nedrivning, kan du på baggrund af forskellige tilbud fra ditto nedrivningsfirmaer danne dig et retvisende billede heraf. Her på siden kan du nemt og hurtigt indhente tre solide tilbud på nedrivning i form af prisoverslag fra tre uafhængige nedrivningsfirmaer. 

Få 3 gratis tilbud på din nedrivningsopgave