Få 3 gratis tilbud på Låsesmed arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Låsesmed arbejde i hele landet


Få 3 gratis tilbud på en låsesmed

Indhent gode tilbud på låsesmed hjælp

Når du står for at skulle lytte ind i en nyligt indkøbt bolig, vil du sikkert gerne sikre at denne er i tip top stand inden du sætter møbler og indbo på plads. De fleste nybagte bolig ejere vælger således at lade boligen sætte flot i stand forud for indflytning. Til dette formål får du brug for diverse håndværkere og fagpersoner, som kan hjælpe dig med at renovere din nye bolig fra kælder til kvist. Murere, tømrere og snedkere kan udbedre mindre skader eller udføre reparationer på husets konstruktion.

En autoriseret VVS installatør og en autoriseret elektriker eller el installatør kan forestå tjek og modernisering af de faste installationer. Og en maler kan sætte et flot finish på vægge, lofter og indvendigt træværk. Mindst lige så vigtigt er det dog at du får fat på en dygtig låsesmed. Med hjælp fra en låsesmed kan du sikre at din bolig er beskyttet på optimal vis imod uvelkomne gæster. Og du vil kunne få den rette sparring angående valg af nye låse til boligen.

 

Hvad laver en låsesmed?

En låsesmed har rigtig mange forskellige arbejdsområder, og hjælper såvel private bolig ejere som erhvervsdrivende og offentlige institutioner til den bedst mulige sikkerhed. Låsesmeden kan hjælpe med rådgivning omkring låsesystemer, alarmer og videoovervågning samt implementering af den valgte løsning. Hvor en låsesmed før i tiden primært beskæftigede sig med fremstilling og udskiftning af mekaniske låse, har udviklingen inden for området i den grad taget fart i løbet af de seneste årtier. En låsesmed skal den dag i dag være kompetent inden for langt mere teknologisk avancerede felter, og spiller en stor rolle når det handler om planlægning og etablering af sikrings systemer i såvel boliger som erhvervslokaler.

Få 3 gratis tilbud på en låsesmed

Blandt de opgaver, en låsesmed forventes at kunne løse, finder du

1. Salg af låsesystemer og alarmer til private, virksomheder og offentlige institutioner

2. Planlægning og skitsering af løsningsmodeller i forbindelse med nybyggeri eller omstrukturering

3. Montering af låsesmed, eventuelt med integrering til alarm, dørtelefon og videoovervågning

4. Fejlfinding og reparation af eksisterende låsesystemer

Samtidig vil en låsesmed skulle kunne håndtere praktiske opgaver i forbindelse med reparation eller udskiftning af gamle, uddaterede låse. Og så varetager flere låsesmede desuden arbejde som relaterer sig til postkasselåse, pengeskabe og nøglekopiering. Som det fremgår, er en låsesmeds opgaver temmelig alsidige. I det følgende vil vi se nærmere på hvordan en låsesmed kan hjælpe henholdsvis private boligejere, erhvervsdrivende, boligforeninger og offentlige institutioner.

 

Lad låsesmeden hjælpe i akut opståede nødsituationer

Der ud over yder en låsesmed også akut hjælp til private kunder som befinder sig i en værre kattepine. Du kan for eksempel komme ud for at smække dig ude af din bil eller bolig – og her kan hjælp fra en låsesmed være endog særdeles behændig. Er din hoveddør forsynet med en gammeldags smæklås, kan du hurtigt komme til at stå med håret i postkassen. Mange af os har prøvet at komme ud af døren i en fart, blot for at komme i tanke om at nøglerne stadig ligger på bordet i det øjeblik den er smækket efter os. Og så er gode råd pludselig dyre. Her er det smart at kende telefonnummeret på en dygtig lokal låsesmed, som hurtigt kan rykke ud og hjælpe dig med at lukke døren op på ny. Og dette gælder i øvrigt også hvis du har smækket dig ude af din bil.

 

Låsesmed

Din låsesmed kan udskifte eller omkode dine låse

Et andet eksempel på en situation, hvor det er godt at have n låsesmed ved hånden, er hvis du har smidt din kæreste eller ægtefælle på porten. Her kan en låsesmed hurtigt komme ud og skifte dine låse – eller omkode låse cylindrene – således at vedkommende ikke længere kan skaffe sig adgang til boligen. Du får et sæt nye nøgler, og kan atter sove roligt. Endelig kan du selvfølgelig få hurtig hjælp fra en låsesmed hvis du har haft indbrud, og en af låsene er brudt op. Du bør i den anledning få skiftet låsene på samtlige indgangspartier, således at du er helt sikker på at hændelsen ikke gentager sig.

 

Få nye låse når du flytter ind

Det er i det hele taget en god idé med jævne mellemrum at skifte låse på såvel din hoveddør som på øvrige indgange til boligen. Med nye låse kan du beskytte boligen mod indbrud på optimal vis. Og samtidig vil dit forsikringsselskab belønne dig for at foretage denne ekstra foranstaltning. Har du netop overtaget en ny ejerbolig, bør du som noget af det første tage kontakt til en dygtig lokal låsesmed. Han eller hun kan nemlig hjælpe dig med at sikre din nye bolig mod ubudne gæster.

Der er flere gode grunde til at skifte låsene i den nye bolig. Først og fremmest har du ikke en jordisk chance for at vide hvor mange nøgler der er i omløb. Den forrige ejer kan sagtens have fåret trykt et utal af kopier, og delt dem ud til højre og venstre. Der ud over kan patentet på låsene – og dermed de dertil hørende nøgler – være udløbet. Det betyder at det er nemmere at få fremstillet kopier af nøglerne. Og hvis låsene er slidte, er de tilmed lettere at dirke op.

En låsesmed kan hurtigt erstatte dine gamle låse med nye og langt mere sikre af slagsen. Samtidig kan du hos din låsesmed få gode råd omkring yderligere sikring af boligen, og hjælp til at implementere denne.

Find billig låsesmed nær dig

Hvordan sikrer jeg min bolig bedst muligt?

Blandt de mange gode råd, en låsesmed med sikkerhed vil give dig, er at tjekke samtlige mulige indgange til din bolig. Det er som regel ikke tilstrækkeligt at forsyne hoveddøren og køkkendøren med låse. Der er mange andre måder hvorpå en tyv kan skaffe sig adgang til din bolig, og slippe af sted med sine koster. Er din bolig forsynet med store vinduespartier, terrassedøre eller altandøre, skal disse faktisk også helst udrustes med låse. Det er vigtigt at du vælger låse med indvendig vrider. Så skal man nemlig ikke blot bruge en nøgle for at komme ind i boligen, men også for at komme ud igen.

Det betyder at indbrudstyven kommer til kort når han eller hun skal ud af huset med diverse tyvekoster. Selv om det har ladet sig gøre at komme ind gennem et lille vindue, bliver det svært at komme ud uden en nøgle. Og så kan omfanget af skaden på den måde begrænses. En låsesmed kan også hjælpe dig med at få installeret et effektivt alarm system. Skulle det lykkes for en indbrudstyv at skaffe sig adgang til din bolig, vil en alarm med bevægelses sensor aktiveres.

De fleste moderne alarmer ringer selv op til vægter tjenesten, og udløser samtidig en sirene som på én og samme tid varskor naboerne og stresser tyven. Og er dit alarm system ydermere forsynet med videoovervågning, vil denne aktiveres ved bevægelse når alarm systemet er armeret.

 

Få hjælp til at planlægge ejendommens nye låsesystem

Står du som bygherre for at skulle opføre en ny ejendom, eller har du som formand for bestyrelsen i din boligforening fået til opgave at varetage udskiftning af bygningens låsesystem? Så har du brug for hjælp fra en dygtig låsesmed. En låsesmed kan nemlig give en hjælpende hånd i forbindelse med etablering af effektive og sikre låsesystemer i såvel nybyggeri som i eksisterende ejendomme. Du kan derfor med stor fordel tage en låsesmed med på råd når der skal planlægges og implementeres sikre låse, dørtelefoner eller porttelefon anlæg med eller uden integration til videoovervågning eller alarm system.

Ønsker du for eksempel et system til adgangs kontrol, som involverer tokens – for eksempel nøglekort eller brikker – fjernbetjeninger eller koder i stedet for traditionelle nøgler, kan en låsesmed hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Fordelen ved denne form for adgangskontrol er at du har styr på hvem der har adgang til hvad. Med et moderne låsesystem kan du give bestemte grupper adgang til bestemte områder ved hjælp af et brugervenligt digitalt system. Du kan blokere bortkomne nøglekort, eller fjerne en adgangskode fra systemet, hvis en bestemt medarbejder ikke længere skal have adgang. Og du vil nemt kunne se hvem der har skaffet sig adgang til hvilke områder i ejendommen.

 

Lad låsesmeden hjælpe med system integration

Hvis du ønsker at koble dit låsesystem op med eksempelvis alarm, videoovervågning eller port telefon, kan låsesmeden også hjælpe. Dette er især aktuelt for beboelses ejendomme, eller ejendomme der kombinerer beboelse og erhverv. Med et sikkert låsesystem, designet og implementeret af en dygtig låsesmed i samarbejde med en elektriker, er du garanteret en fremtidssikret løsning som ejendommens bruger kan have glæde af i mange år. Du vil finde at rådgivning fra en låsesmed er hele investeringen værd.

 

Find den rette låsesmed

Uanset om du er i markedet efter nye låse til din private bolig, eller om du er på jagt efter et låsesystem i den større skala, bør du udse dig en låsesmed som har ekspertise inden for netop dette felt. Du kan på de enkelte låsesmedes hjemmesider læse mere om fagpersonens og firmaets erfaring inden for låsesystemer, alarmer med videre. På den måde kan du skaffe dig et overblik over hvilke låsesmede i dit område som har de kompetencer og den erfaring som du efterspørger. Og så er det faktisk bare om at komme i gang med at indhente tilbud.

 

Hvad koster en låsesmed?

Prisen på hjælp fra en låsesmed afhænger i høj grad af opgavens karakter og omfang. Der ud over varierer timeprisen selvfølgelig fra låsesmed til låsesmed. Typisk vil timeprisen på hjælp fra en låsesmed ligge mellem 700 og 1.000 kroner. Du skal dertil lægge omkostningerne i forbindelse med indkøb af materialer. Og skal der trækkes helt nye kabler i forbindelse med etablering af nyt låsesystem i ejendommen, skal der gerne en elektriker ind over projektet. Som regel vil en låsesmed afgive et samlet tilbud på implementering af låsesystem. Dette tilbud følger en vurdering af dit nuværende system, antallet af lejligheder eller lokaler i ejendommen, og flere andre faktorer.

 

Få de bedste tilbud på hjælp fra en låsesmed

Selv om du mener at du har fundet den helt rigtige låsesmed, er det stadig en god idé at indhente mere end ét tilbud. Så får du et solidt sammenligningsgrundlag, og kan måske endda blive bestyrket i din oprindelige beslutning. Du kan via denne side indhente tre gode og selvfølgelig 100% uforpligtende tilbud på hjælp fra en låsesmed. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen med de påkrævende oplysninger. Så vil du inden for få dage modtage tre tilbud fra lige så mange låsesmed firmaer i nærheden af dig. Klik ind og læs mere her.

Indhent 3 gratis tilbud på en låsesmed