Få 3 gratis tilbud på Flyttefirma arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Flyttefirma arbejde i hele landet


Få 3 tilbud på din flytteopgave

Få tilbud på flyttefirma hjælp

Skal du flytte – sammen med kæresten, fra den ene ende af landet til den anden, eller måske hjemmefra? Så har du brug for hjælp til at bære de tunge ting, og få dem godt på plads i den nye bolig. Til dette formål er det en rigtig god idé at få professionel assistance. Dette gælder især hvis dit flyttelæs har en vis størrelse, eller hvis du skal flytte mellem to boliger med stor afstand imellem. Derfor bør du på forhånd undersøge mulighederne for at få rutinerede flyttefolk til hjælp. Og sådan nogle kan du finde hos et flyttefirma.

 

Hvad laver et flyttefirma?

Et flyttefirma har til opgave at hjælpe private og virksomheder med at flytte ejendele og bohave fra det ene sted til det andet. Du vil således altid kunne tage kontakt til et lokalt flyttefirma hvis du har behov for assistance i forbindelse med din flytning. Nogle flyttefirmaer har specialiseret sig inden for det der kaldes erhvervs flytning, og har derfor særlig ekspertise inden for flytning af eksempelvis kontorinventar, laboratorie udstyr, maskinel og apparatur. Denne type flyttefirma tilbyder desuden projektleder assistance som har til formål at afvikle flytningen på en måde så den er til så lidt gene som overhovedet muligt, og kun får minimal indflydelse på den daglige arbejdsgang.

Langt de fleste flyttefirmaer i Danmark tilbyder hjælp til flytning af helt almindelige privat personers indbo fra den ene bolig til den anden, eller mellem bolig og opbevaringsrum. Du vil hos dit flyttefirma desuden kunne få hjælp til valg af lager hotel, skulle du have behov for opbevaring af dine møbler eller øvrige ejendele. Mange flyttefirmaer tilbyder endvidere udlån, udlejning eller salg af materialer til brug ved flytning. Det kan for eksempel dreje sig om flyttekasser og andre former for emballage samt pakketape, diverse polstring (for eksempel bobleplast eller pap), og beskyttelse til særligt følsomme emner så som glas eller porcelæn.

Hos et flyttefirma kan du samtidig få hjælp til planlægning af flytningen. Hvis I er to der skal flytte sammen i én bolig fra to forskellige af slagsen, og der samtidig skal sættes indbo til opbevaring fra begge boliger, kan dit flyttefirma hjælpe dig med at koordinere flytningen så den afvikles på formålstjenlig vis. Og mange flyttefirmaer hjælper desuden med såvel nedpakning som udpakning af dine ejendele, skulle du have behov derfor.

 

Hvorfor skal jeg bruge et flyttefirma?

Det er dyrt at flytte – og står du samtidig i den situation at du har købt ny bolig, bliver det ekstra og særligt omkostningsfuldt at rykke teltpælene op. Der er nemlig rigtig mange udgifter forbundet med det at skifte hjemmet ud. Selve det at købe et nyt hus eller en ditto lejlighed er en kæmpe udskrivning i sig selv. Skal boligen renoveres forud for indflytning, kan du lægge mange tusind kroner oven i regningen. Og skal den bolig, du fraflytter, samtidig sætes pænt i stand, kan det komme til at virke ekstra voldsomt.

Derfor er der mange der overvejer at spare den professionelle flytte hjælp væk. Måske har du hidtil været vant til at bruge hjælpe fra venner, familie og kolleger, sm formedelst en øl og et stykke pizza gerne ville løfte og bære. Men her skal du tænke på at du nærmest med sikkerhed har anskaffet dig mange flere møbler samt øvrigt indbo. Flytningen kan ikke længere klares i en 3x34 eller en bil med anhænger som kan køres af en person med almindeligt kategori B kørekort. Og den arbejdsindsats, der skal lægges for dagen, er helt sikkert mere end en øl og en pizza slice værd.

Samtidig vil du sikkert foretrække at tunge og vanskeligt håndterbare emner som for eksempel dine designermøbler eller musik instrumenter håndteres på professionel vis. Ellers kan du risikere at disse genstande pådrager sig uoprettelige skader under flytningen. Derfor bør du kontakte et flyttefirma som kan hjælpe dig med at få din flytning til at køre på skinner. De penge er godt givet ud – og så slipper du for stress og jag samt venner der springer fra i sidste øjeblik.

 

Kan et flyttefirma hjælpe med at flytte tunge eller antikke møbler?

Måske er du bekymret for om dine møbler eller musik instrumenter – for eksempel dit klaver eller flygel – kan tåle en flytning. Fine møbler, arvestykker og især følsomme instrumenter er ekstra sårbare når det kommer til flytning. Og dette gælder især hvis de skal op og ned ad trapper. Du tøver muligvis med at tage kontakt til et lokalt flyttefirma, fordi du ikke er sikker på om mandskabet er fuldt rustet til denne opgave. Men du kan være ganske rolig. Nu om stunder vil et hvert flyttefirma være udstyret med såvel dygtige og kompetente medarbejdere som med de rette remedier.

Et moderne flyttefirma vil sagtens kunne tage udfordringen i stiv arm, så at sige. Du kan være ganske rolig uanset om det er egetræsbordet, mahogni chiffonieren eller familiens klaver der skal flyttes fra punkt A til punkt B. Et professionelt flyttefirma vil sørge for at håndtere dine ejendele med omhu og præcision. Og skulle der gå noget galt undervejs, vil det selvfølgelig være flyttefirmaets forsikringer der dækker.

 

Få hjælp til hele din flytning

Som nævnt oven for kan et flyttefirma sagtens være behjælpelig med alle trin i din flytte proces. Du kan for eksempel få hjælp til at pakke dine ejendele således at nedpakningen foregår helt optimalt, og flyttelæsset dermed kommer til at fylde så lidt som overhovedet muligt. Det kan godt være vanskeligt at overskue præcis hvor mange flyttekasser man skal bruge – og man ender ofte med at købe alt for få. Med hjælp fra en erfaren flyttemand kan u få det korrekte antal flyttekasser helt fra begyndelsen. Og samtidig kan du anskaffe diverse isolerings og beskyttelses materiale som kan værne dine ejendele mod skader i forbindelse med flytningen.

Lader du flyttefirmaet hjælpe med nedpakningen, sikrer du samtidig at du får det maksimale ud af emballagen. Samtidig er du garanteret en nedpakning som ikke efterlader dig med flyttekasser der er for tunge til at slæbe. Med nøjagtig angivelse af indholdet af diverse flyttekasser kan disse komme på plads i de respektive rum med det samme, hvilket letter udpakningen og gør det nemmere at få tingene på plads så hurtigt som muligt. Du skal ikke gå og gætte på hvad der er i de enkelte kasser. Du kan få køkkenet – måske det mest vigtige rum i huset – på plads med det samme, og så indrette resten af boligen i ro og mag.

i samme åndedrag kan flyttefolkene hjælpe dig med at pakke dyre møbler og andet indbo ind i bobleplast eller lignende, så det ikke få ridser og skrammer under flytningen. Og flyttebilen pakkes selvfølgelig på en måde så at I undgår at skulle køre flere gange.

 

Lad flyttefirmaet hjælpe med den komplicerede flytning

Hvis du står for at skulle flytte sammen med din kæreste, eller du og din hidtidige samlever skal flytte fra hinanden, skal flytningen koordineres i flere led. Der vil være mere end to boliger involveret – og er der oven i købet indbo som skal til opbevaring, kompliceres processen yderligere. Det kan være vanskeligt at gennemskue hvorledes man griber sådan en opgave an. Men også her kan et flyttefirma hjælp. En dygtig projektleder hos et flyttefirma har den nødvendige erfaring og ekspertise til hurtigt at kunne bryde din flytning ned i enkelt elementer, og dernæst forestå planlægningen heraf.

Med et flyttefirma til hjælp vil flytningen gå som smurt. Du vil få det optimale ud af den tid der bruges på flytningen – og du kan være sikker på at alt indbo havner de rigtige steder, uanset om det skal til opbevaring eller flyttes ind i dit nye hjem.

 

Hvordan finder jeg det rette flyttefirma?

Måske har du hørt uhyggelige beretninger om flyttefirmaer som løber fra deres løfter, eller flytninger som pludselig bliver mange tusind kroner dyrere undervejs. Dettte er noget af et mareridts scenarie – og ingen ønsker at stå i den ulykkelige situation. Til alt held er det relativt nemt at undgå de værste svindlere på markedet. Det er blot et spørgsmål om at gøre sin research grundigt. Og her kan du med tor fordel tage internettet til hjælp.

Du kan altid starte med at indkredse de flyttefirmaer som opererer i dit område. På det enkelte flyttefirmas hjemmeside kan du læse mere om hvad firmaet kan tilbyde at tjenester og service. Mange flyttefirmaers hjemmesider kan desuden byde på udtalelser fra tidligere kunder. Vil du have det fulde billede af flyttefirmaets service niveau, kan du finde anmeldelser og bedømmelser rundt omkring på diverse internet portaler. Her kan du læse udsagn fra såvel glade som knap så tilfredse kunder.

 

Få tilbud på flyttehjælp – nemt og hurtigt

Når du har besluttet dig for en håndfuld flyttefirmaer, kan du gå i gang med at indhente tilbud. Det er altid en god idé at indhente mere end ét tilbud. Du skal helst op på tre tilbud, før du har et bæredygtigt sammenlignings grundlag. Du kan her på siden indhente tilbud på flyttehjælp fra tre uafhængige flyttefirmaer. Du skal blot indtaste data om flytningens karakter og omfang samt dine egne oplysninger. Så vil du inden for få dage modtage tre 100% uforpligtende tilbud på flyttehjælp. Klik ind og få yderligere information her.