Få 3 gratis tilbud på Brolægger arbejde


Ikon   Nemt – Indsend din opgave online

Ikon   Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage

Ikon   Gratis – 100 % uforpligtende

Ikon   Firmaer med speciale i Brolægger arbejde i hele landet


Få 3 tilbud på en brolægger

Få de bedste tilbud på hjælp fra en professionel brolægger

På byggearbejde kan du få tilsendt 3 gratis tilbud som sikre dig det bedste og billigeste tilbud på din næste brolægger opgave.

 

Hvad er en brolægger?

En brolægger er en håndværker som har specialiseret sig inden for lægning af sten, fliser og lignende materialer. Brolægger uddannelsen indeholder emner så som forberedelse af underlag og materiale kendskab. Det vil som oftest være brolæggeren der forestår etablering af belægning på eksempelvis fortove, veje og stier samt i parker og anlæg og på større pladser, for eksempel torve. Det er også en brolægger som sætter kantsten langs veje, og udfører belægnings arbejde på parkeringspladser og ved indkørsler.

Der ud over er det også brolæggeren der sørger for at fliser og sten tilhugges eller tilskæres i den rette størrelse og facon. På den måde kan en brolægger tilpasse sten og fliser så at de kan lægges i lige baner eller i et flot mønster. Når du ser en flot brostensbelagt gade eller et fortov hvor fliser og trædesten står snorlige, har der altså været en dygtig brolægger på spil. Og det er absolut ikke tilfældigt hvorledes disse sten og fliser er lagt.

Få 3 gratis tilbud på en brolægger

Hvad kan en brolægger hjælpe mig med?

Når du står for at skulle etablere en ny indkørsel, en havegang, eller måske en flise eller sten belagt terrasse, kan du med hjælp fra en brolægger sikre at konstruktionen bliver helt perfekt. En brolægger vil nemlig havemange års er faring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – netop dette felt. Derfor er det klogt at alliere sig med en brolægger, hvis man ønsker et smukt og holdbart resultat. Dette kan en brolægger nemlig sikre. Og det er ikke det eneste en brolægger hjælper med.

 

Hvorfor skal jeg hyre en brolægger?

Måske tænker du at det virker som overkill at hyre en brolægger til at lægge sten eller fliser i din indkørsel eller på din terrasse. Men her skal du huske at dette arbejde er mere omfattende end som så. Det kan hurtigt vise sig at være en temmelig krævende opgave selv at skulle forestå sit brolægger arbejde. Der er mange faktorer at tage hensyn til – og så er det faktisk temmelig hårdt og fysisk krævende.

Når du skal have anlagt en indkørsel, er det for eksempel ikke helt tilfældigt hvilken type sten eller fliser du vælger. Ligeledes er der et stykke forarbejde, som kræver grundig udførelse hvis din nye indkørsel skal kunne tåle mosten. Din nye indkørsel skal selvfølgelig kunne tåle belastningen fra en personbil. Skal den ikke i bogstavelig forstand synke i grus allerede efter få uger, er det således vigtigt at underlaget er stabilt og sikkert.

Samtidig vil en brolægger kunne hjælpe med helt lavpraktiske opgaver som for eksempel levering af byggematerialer. Skal du selv fragte fliser, grus, sand med videre hjem til din bolig, kan du hurtigt komme til at køre mange gange. Du vil desuden blive overrasket over hvor megen tid og hvor mange kræfter det kræver selv at lægge fliser og sten. Alt i alt vil det faktisk ikke kunne betale sig at spare udgiften til aflønning af en dygtig brolægger.

 

Få inspiration til dit bygge projekt hos en brolægger

En professionel brolægger vil med stor sandsynlighed kunne skaffe de pågældende materialer til en betydeligt lavere pris. Samtidig vil du kunne få rådgivning og sparring når det handler om hvilken type sten der skal anvendes til dine forskellige brolægger opgaver. Med baggrund i sin uddannelse vil en brolægger også kunne hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige materialer. På den måde er du garanteret det flotteste resultat, uanset hvilken type opgave der skal løses.

 

Hvilke opgaver løser en brolægger for private bolig ejere?

En brolægger vil være behændig i forbindelse med mange forskellige opgaver der hidrører fra private boliger. Disse kan variere i type og omfang, og omfatter blandt andre

Etablering af indkørsel
Når en indkørsel skal etableres, er det vigtigt at underlaget er forberedt på optimal vis, og at der anvendes de rette materialer. Her kan en brolægger være endog særdeles behjælpelig.

Opførelse af terrasser
Flise eller sten belægning af terrasse kræver også et rutineret og professionelt håndelag, hvis resultatet skal være lækkert – og derfor er det en fordel at benytte en brolægger til formålet i stedet for at gøre arbejdet selv.


Opbygning af stensætninger og stendiger
Hvis du har en stor natur grund, og ønsker at variere landskabet med stensætninger eller diger, kan en brolægger også være til stor hjælp.


Opsætning af hegn af natursten
Det samme gør sig gældende hvis du ønsker et flot hegn eller en ditto støttemur af sten.


Opbygning diverse stentrapper
Drømmer du om eksklusiv stenstrappe, og ikke en kedelig murstenstrappe, i din have, kan en brolægger hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.


Afgrænsninger af bede
Hvis haven skal beriges med flotte, stenafgrænsede bede, er det oplagt at få en brolægger på banen.

Skal din havegang eller din terrasse være smuk og indbydende hele året rundt, er det på samme måde vigtigt at vælge de rette materialer. Her kan du med stor fordel få din brolægger til at hjælpe dig med at finde ud af hvilken type sten eller fliser som på bedste vis matcher din bolig og de øvrige omgivelser.

Find billig brolægger til din næste opgave

Brolægger

Hvilke slags brolægnings materialer findes der?

Som nævnt findes der forskellige typer sten og fliser, som hver især egner sig fortrinligt til forskellige typer belægning. De mest almindelige typer tæller 


Chaussésten
Chaussésten er en belægningssten som er udhugget af natursten, for eksempel skifer – i modsætning til fliser som er støbt i eksempelvis beton.

Brosten
Brosten er som regel noget større og tungere end chaussésten, og kan faktisk både bestå af natursten eller være støbt i beton</li>


Klinker
En klinke er en lille flise. Klinker er som regel, når de skal anvendes udendørs, støbt i beton, men i lighed med indendørs klinker forsynet med en hård, glaseret overflade.

Herregårdssten
Herregårdssten, som også kaldes for Holmegaardssten, er rektangulære belægningssten som er tromlet før anvendelse. Dette giver stenen et rustikt præg. Herregårdssten fås i forskellige flotte farver, og er særdelesvelegnede til den store terrasse eller gårdsplads.


SF Sten
SF sten er en klassisk beton flise, som især er anvendelig i forbindelse med etablering af indkørsler. En SF sten kan nemlig sagtens tåle belastningen fra en personbil. Du kender SF stenen på dens S formede facon. SF sten fås i sort og grå.


Kløversten
Kløversten er, i lighed med SF sten, en populær variant når der skal anlægges indkørsel eller terrasse. Denne sten kan maskinlægges, og er nem at have med at gøre da den er ens på alle tre sider.

Græsarmeringsfliser
Denne type beton støbte fliser anvendes ofte i forbindelse med anlæggelse af havegange. Dette skyldes stenens design, som tillader synligt græs i belægningen, hvorved selve stenens profil bliver mere diskret, og der opstår et lækkert farvespil.

Der ud over kan du vælge belægning i diverse former for natursten og skifer. Og her kan en brolægger selvfølgelig også gøre sig nyttig.

 

Hvordan vælger jeg den rette brolægger?

Når du står for at skulle vælge den brolægger, som kan hjælpe dig med at opfylde dit ønske om en ny terrasse, indkørsel eller havegang, bør du gå efter en håndværker som opererer i dit lokal område. På den måde kan du spare en del udgifter, idet håndværkeren ikke skal bruge tid og penge på transport. Du kan altid via internettet tjekke din brolægger ud. Du vil på de enkelte brolæggeres hjemmesider kunne se eksempler på tidligere udført arbejde, og måske endda læse udsagn fra tidligere kunder desangående.

Vil du være helt sikker på den mest nøgterne udlægning af håndværkerens service og ydelser, bør du opsøge en af de mange håndværker portaler rundt omkring på det store internet. Her kan du læse anmeldelser og bedømmelser af brolæggere i dit lokal område fra såvel de fuldt tilfredse som de knap så begejstrede kunder. På den måde kan du danne dig et indtryk af håndværkrens formåen samt service niveau. Du vil desuden hurtigt kunne indsnævre din søgning til få relevante brolæggere.

Det er en god idé at invitere håndværkren på besøg på matriklen, så at vedkommende kan danne sig et billede af opgavens omfang og karakter. Og samtidig kan du finde ud af om du og brolæggeren er i øjenhøjde.

 

Find de bedste tilbud på brolægger arbejde

Du bør altid indhente mere end et enkelt tilbud når du søger efter håndværker hjælp. Og dette gælder også brolæggere. Hvis du eksempelvis indhenter tre til fire tilbud, vil du få et solidt grundlag for sammenligning af de forskellige brolægger firmaer på parametre så som pris og tjenester.

Du kan her på siden nemt og hurtigt indhente tre forskellige tilbud fra lige så mange uafhængige brolægger firmaer. Du skal blot indtaste information om opgavens art samt dine egne oplysninger. Så vil du inden for få døgn modtage tre uforpligtende tilbud på brolægger arbejde. Læs mere her.

Få 3 gratis tilbud på en brolægger